Tombica
Član
Motorima smo isli iz Zmajeva za Milesevo pa smo zastali malo da se odmorimo i onda sam bolje video kukuruz,sa leve strane mislim da imaju ogled ili sta vec, As hibrida.Doduse ove godine smatram dobrim kukuruzom koji imaju klip bez obzira na velicinu,ovamo u nas kraj ima bas dosta jalovih,neke su ljudi vec istarupirali,tanjirali,a ja cekam nesto(neznam ni ja sta)mozda ove godine oni kukuruzi koji nemaju gore klip imaju dole u zemlji ko kikiriki.Uh, pa od Srbobrana do Gunaroša ima dvadesetak km, ne znam ja napamet ceo atar i čija je koja njiva, znam da tamo ima zadruga zemlju i još par većih srbobranskih igrača ako misliš na velike parcele. Ja nemam zemlje u tom delu pa tamo nikad ne prolazim, ali koliko znam tamo niko ne zaliva. Ali taj deo bliže Gunarošu je bolje prolazio sa kišama od juna pa na ovamo (u prvom delu vegetacije je bilo obrnuto), mada ove godine stanje u uvratinama nije pokazatelj stvarnog stanja. Inače taj put od Srbobrana do gunaroša se zove Segedinac i trenutno je rupa do rupe. @Kris80 bolje poznaje taj deo atara pa možda on može da ti da odgovor čiji su njive. Moje njive su u delu atara prema Vrbasu...
Inace za nas kraj od najavljenih 79,9litara ostalo msm 11 lit,a trenutno feniranje u p...m...