Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ziva istiina , ko je danas u Nikitiju zna sta je provala oblaka. Tast i tasta poslali snimak, a ne mogu da ga okacim da vide ljudi u Srbiji kako kisne Grcka od jutros.Stace Bog ujutro pita sekretaricu "sta ima novo "? "Srbi mole i kukaju svaki dan treba im kisa " . Pa posalji im stotinjak litara .
A gdje su ti sto najvise kukaju ?
Eno ih u Grckoj.
Pa posalji im uzludice me stalno nesto traze.
Sve se dogadja sa razlogom ili je blagoslov ili lekcija.Bitno da su nam deca zdrava ,ostalo je sve manje bitno.
Za desetak dana ako padne kisa izaci ce neki strucnjak iz vlade pa ce da objasni da je kisa pogodovala usevima kojima je falila vlaga i da ce rod kukuruza biti dovoljan za nase poterebe a i za izvoz. Znaci realna slika nece biti prikazana osim ako ne padne neka kisa i sve sagori.Mi nemamo nista od toga ako proglase elementarnu nepogodu, drzavi neodgovara da dodje do toga.Ko te pita dal si propao ili nisi, vazno je da je drzava pumpala fiat milionima evra samo da bi vlast ostala ista,sada kada vise nema oni se bune i samo o tome pricaju na tv.Ljudi na selu su ove godine naj..ali. Ako i sada promasi kisa bice gubitak od 100%.O susi se cuti kao da je drzavna tajna, ali zato Fiata puna usta.
Za desetak dana ako padne kisa izaci ce neki strucnjak iz vlade pa ce da objasni da je kisa pogodovala usevima kojima je falila vlaga i da ce rod kukuruza biti dovoljan za nase poterebe a i za izvoz. Znaci realna slika nece biti prikazana osim ako ne padne neka kisa i sve sagori.Mi nemamo nista od toga ako proglase elementarnu nepogodu, drzavi neodgovara da dodje do toga.Ko te pita dal si propao ili nisi, vazno je da je drzava pumpala fiat milionima evra samo da bi vlast ostala ista,sada kada vise nema oni se bune i samo o tome pricaju na tv.Ljudi na selu su ove godine naj..ali. Ako i sada promasi kisa bice gubitak od 100%.