Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svaka cast ponovo Vojvodini. Po ko zna koji put dobija po malo ili po vise. Nije mi samo jasno odakle se ta kisa stvorila kod vas, kada nigde nije bila najavljena. Svakako mi to daje nadu da ce se stvoriti i narednih dana kod nas, posto je u najavi nema.[/Q
У најаве се не уздај. Метеорологија је "мало јача наука!". Код метеоролога је све "како компјутер каже", тако да ти "прогнозу" може урадити и дете ако зна да игра игрице. Отприлике, биће исто поутдана као и метеоролошка!
Eto sa lakocom prodje Dunav. Ali ja pocinjem sumnjati sad u jedan potok ili jarak sta li je, ovde kod mene van sela, njega ne mogu probiti nikako nikakvi oblaci! Razmisljam da ustanem i da ga zatrpam dok se ne gasi skroz ona oblacnost!
Ala bi ja voleo da pljusne,po mogućstvu u čvrstom agregatnom stanju
Pljusnulo malopre kod mene u selu, palo 5.6mm. Komšo iz Stubla jel bilo nešto kod vas ?
Tako je to bilo u Vojvodini u toku prethodne noći :
To mu je FB profilJe l' se taj RHMZ finansira iz budžeta? Ako je tako onda je on servis građana i treba da uvažava glas javnosti. Mene jako nervira kad ne mogu da vidim radarski odraz u kritičnom trenutcima (kad nailazi oblačni sistem), tj. ili nema radarske slike ili je snop uperen u područje gde nema nikakve aktivnosti (ok ako treba neka prikazuju slike sa više radara samo neka je pokrivena cela teritorija). Da budem jasan, dok je lepo i vedro radar me ne zanima, ali kad nailazi ampa hoću da vidim gde prolazi oblak jer možda mi od toga zavisi neki posao i sl. U 21. veku, u doba informatike, postaviti sliku na net je smešno lako, samo ako se neko potrudi da radi svoj posao... Svi državni radari u okruženju su ažurniji od našeg, da je to sad nešto preterano skupo ili komplikovano pa da ne kažem ništa, ali prosto nije...
edit: I nije mi jasno šta će slika direktora na sajtu rhmz-a
Odmah bi ti iz osiguranja isplatili stetu?Ala bi ja voleo da pljusne,po mogućstvu u čvrstom agregatnom stanju