Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Misliti i srati nikako nije isto.Ako si mislio na mene bas me z....e kakva ti je agrotehnika.
Napisao sam da se kod nas vidi ko je postovao agrotehniku
Potpuno si u pravu.Ovo sinoć i noćas, namuzilo 13lit, treba više, ali šta je tu je, bar nešto, a i lepo je zahladnelo .
Malo više pažnje sa komentarima komšija Nikola, možda se nisi dobro izjasnio, a ljudi ogorčeni na ove vremenske neprilike odmah planu. Verujem da nisi imao nameru da nekog zaj..., ali to što si hteo da kažeš-napišeš, je potpuno tačno što se tiče agrotehnike, mi smo ajde da kažem nekako srednje prošli sa padavinama, i u ataru se vidi rezultat i najmanje greške u agrotehnici, i to se baš vidi, počev od preduseva, obrade, vremena i same setve, hemije i vremena primene iste, a naro
čito kultivacije, koja je ove godine potpuno opravdala izreku da vredi kao jedna dobra kiša.
Ponavljam, ovo je stanje kod nas, gde smo imali nešto padavina, i sam tip zemljišta je takav da odlično zadržava vlagu, a tamo gde su padavine izostale, sigurno da je stanje katastrofalno ma kakva agrotehnika da je primenjena (sem zalivanja).