Vremenske prilike u 2017-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovog proleća svaki vikend prognoziraju padavine ali za naš kraj promaše.

Znas Kimi da samo tebi verujem, da sta ti kazes tako uglavnom bude. Ovo ja gledam sta ovi ostali kazu, ali nekako mi se necini da cemo se ove godine uzeleti kise.

Paore, ovaj sajt "air noaa" u poslednje vreme uopšte nije tačan. Jedno vreme je bio dobar i precizan, ali vec mozda i dve godine ne valja nista. Bar za moj kraj je tako.

Tako mu je to trenutno Paore.

Jako netipična situacija sledi, kiše ne da neće biti kod nas uglavnom, nego će je izostati u "domovini", u većem delu zapadne i centralne Evrope.

Gledam modele za jedan Cirih ispod Alpa gde je kiša realnost maltene svaki drugi dan u rano proleće i leto.. i oni će vezati 10-ak suvih i vrućih dana.

Kimi jel stvarno postoji mogucnost da narednih 6-7 dana nema kise kod mene ?? Taman bi mogla da se kosi ostatak lucerke, danas zavrsena polovina

Mozda ja gresim, ali je ovo vreme dosta toplo za ovo doba godine i plus kise nema ni u najavi. Zadnja prava kisa je pala 25 maja i nesto malo sad pre pet, set dana.
Kimi kaze da nece biti preko 33 (sto je svakako puno za jun), ali i da kise nema ni na "izvoristu". Ova godina jako podseca na neke vrlo susne i tople. Rano je pocelo da przi, ovih dana je kod nas svaki dan bilo oko 30.

Da, i ja sam to čuo, a počeću i da verujem u to, pogotovo zbog prognoze za predhodnu nedelju, kada su u petak i subotu na svaka 2 sata menjali prognozu, čas će pasti kiša, a čas neće... I to pratio i na weather.com, i na weather2umbrella.com i foreca.com.
Polomio sam se da svo seno pokupim u subotu , da kao ne pokisne u nedelju.
I naravno, kod nas bio ćorak.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh