Vremenske prilike u 2017-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeste, u kolima na suncu i na asfaltu.

Ali ta temperatura se ne računa :osmeh:

Bitna je samo ona koja je propisno, meteorološki zabeležena. A po toj kao što rekoh sam grad nije išao iznad 27 stepeni. Ne shvataj ovo ništa lično komšo, ali kad je iznesen neki podatak, moja dužnost je da ga ispravim ako nije tačan... znam da ni meni ni tebi ništa u životu neće promeniti to da li je juče bilo 32 ili spomenutih 27, ali norma je norma :ppozdrav:

GFS nesto njusi za sledeci vikend, mada dosta je daleko. Ono sto je bitnije je temperatura koja izgleda, bar kako se sad cini, nece preko 30 sto je jako bitno.

4038535_metgram.gif

Molim pojedince da ne podjebavaju.tj da se ne prave pametni, jer ima delova Srbije koji su dobili zanemarljive količine padavina na nivou statističke greške.I Ako tako i nastavi ne samo da će nam žito propasti nego i druge kulture.Jasno je svima da je centralna i južna Srbija puno bolje prošla sa padavinama,ali to ne znači da nam je svima sjajno.

@markokurjega
Svakome je svoja briga najveća i ja to razumem. Ali treba uzeti u obzir da su neki od nas su trpeli razne nedaće, od snegova i mrazeva, do poplava, itd ...
Ako si na mene mislio kada si se obraćao, onda je trebalo da napišeš moj nickname, ali pre toga pročitaš pažljivo ono što sam napisao.
I druge kolege članovi pišu slično, nekome je kiša preko potrebna jer gube na onome čime se bave, nekome opet dosadila i preterala pa na suprotan način trpe štetu. Uvek ima krajeva koji u određenom periodu dobiju ili dobijaju mnogo više od drugih. Opet ima i tako mnogo situacija da u jednoj opštini pada kiša redovno pa neretko i pretera, a u susednoj vape za istom. Nisam ja nešto preterano dobro prošao ni ovaj put, ali daleko od toga da padavina nije bilo.
Meni se dešavalo poslednjih nekoliko godina da mesecima ne dobijem kišu i to u veoma bitnom periodu, a da ona svakodnevno prolazi pored i natapa ili plavi mesta u okolini. Pisao sam o tome ovde, brinuo se, čudio, dosađivao svojim komentarima. U tim trenutcima neki su likovali sa dobrim padavinama, ali ja to nisam smatrao ničim lošim, naprotiv.
Možda neko relevantniji može potvrditi da jug nije dobio najviše kiše, već po mom mišljenju zapadni i centralni delovi države.
Generalno, od proleća na ovamo bilo je prilično kiše i ja sam to napisao, a ako ti misliš da nije tako onda se mojom porukom smatraj onako kako si i sam napisao. Inače verujem da u tvom kraju nije bilo dovoljno padavina i lično ti želim da ih prvom prilikom dobiješ, kao i svima drugima kojima je potrebna.

Noc za nama oko 2 sata i 8 minuta počelo je da seva i grmi uz vetar severni . Dobrih sat vremena je padala jaka kiša sto je neobicajno za nas kraj .Jutros vedro i maglovito sad se opet navlace neki oblaci sa istoka

Kod nas noćas 19 litara uz jaku grmljavinu i jak vetar. Danas je trebalo da baliram 2 hektara već suvog sena. Kolega đađo je u pravu, ponekad padne i kad ne treba.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh