Vremenske prilike u 2017-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lepši je Kop vala leti Lorde, bar meni. Volim to da iskoristim, od mog Novog Sela (iliti od Banje) nije to daleko prečicom preko Goča.

Drago mi je da je dobar deo zemlje prošao fino sa padavinama. Sada mala pauzica, mada je za vikend ponovo moguća u vidu pljuskova, posebno u nedelju.

Elem, komšo iz Stubla, nema da te da prijavljuješ litraže :osmeh: Zanime me petak prošli, a pogotovo ponedeljak (pre 3dana) kako ste prolazili ? Za juče i noćas smo pretpostavljam slično prošli. :osmeh:

Lepši je Kop vala leti Lorde, bar meni. Volim to da iskoristim, od mog Novog Sela (iliti od Banje) nije to daleko prečicom preko Goča.

Drago mi je da je dobar deo zemlje prošao fino sa padavinama. Sada mala pauzica, mada je za vikend ponovo moguća u vidu pljuskova, posebno u nedelju.

Elem, komšo iz Stubla, nema da te da prijavljuješ litraže :osmeh: Zanime me petak prošli, a pogotovo ponedeljak (pre 3dana) kako ste prolazili ? Za juče i noćas smo pretpostavljam slično prošli. :osmeh:

Nije te bilo na forumu pa sam smatrao da te i ne zanima. Nisam zapisivao a malo mi memorija baguje pa ne bih da te pogrešno informišem. U svakom slučaju, nismo prošli sa manje od 40l. od prošlog petka pa do sinoć.
Sutra bih kosio neke livade a na Yr-u vidim neku kišurinu u nedelju za naš kraj. U velike sam dileme, što bi rekle naše komšije čarapani.

Poslednja izmena:
Jeli neko spomenuo sta se desilo u selu Uljma i ponegde u Vrscu.
Ne daj boze nikome.
Sto je mnogo, mnogo je. Kod nas oko 45L a tamo ko zna...
jAH7ha

kYgYNa

kmsq2a

Ne vide se slike!
Ovakvi oblaci su bili iznad Uljme juce popodne koji su poplavili selo sa 100 l kise po m2 za manje od 20 min.. Vazdusna linija oko 20 km od nas dok ovde nije bilo ni kapi!

0edb3cabac3dadfa8a7c37c539dcca2c.jpg
5c9583aaeb29fa3bd555960e64ddec34.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kakvih crnih 32 stepena juče Grujane, sklanjaj taj termometar sa Sunca. :osmeh: Tmax u Kraljevu juče je bio 27C, kod tebe je moglo biti samo još malo niže :ppozdrav:

Danas se samo čini da će biti toplije, ali to je zbog porasta vlage, maksimalac će izgurati do identične vrednosti kao juče.

Ide prolazna promena večeras, pljuskovi sa grmljavinom su lokalno mogući u čitavoj zemlji, ali ponajpre zapad, jugozapad i Šumadija dobijaju.

Gospoda je stavila level 1 za danas:

showforecast.cgi

@Rasa

Dakle večeras moguć pljusak, već sutra stabilizacija. Nove padavine bi bile moguće verovatno tamo sledeći petak ili za dane vikenda.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh