Vremenske prilike u 2016-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Po nekim prognozama , (kao ambrela) , najavljeno ovde za čet-pet 26 stepeni ??

- - - - - - - - - -
I ja sam naišao na tu najavu, pratim weather.com dosta je precizan, a evo šta "kaže":

screenshot_2016_03_27_at_12_43_09.jpg

Biće biće veoma toplo tamo u četvrtak i petak, i zbog toplote koja se gura ka našim krajevima a još više zbog fenskog vetra sa Dinarida koji se crta.

Kao što je kolega Crni Gruja napisao, jutros iznenađujuće pojava susnežice i snega skroz do nizija.

Ako je sve ok sa podacima, u martu do sada.....am....171litar.:sjasi:

Žestoko je krenula ova godina, verujem da su ova 3 meseca prva jedna od najpadavinskijih u istoriji merenja.

- - - - - - - - - -

Sta se moze ocekivati od Aprila kakav ce biti,ako se moze bilo sta reci na dugorocnom nivou?

Ajde da okačimo CFS za april, pa da vidimo šta će biti:

eu_T2m_Mon_Ind1_1.gif

eu_Prec_Mon_Ind1.gif

I ja bih bio zahvalan sa pojasnjenjem.

Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk

Ako je sve ok sa podacima, u martu do sada.....am....171litar.:sjasi:

Žestoko je krenula ova godina, verujem da su ova 3 meseca prva jedna od najpadavinskijih u istoriji merenja.
Interesantno, kod nas u ataru nikada povoljnije za rad (orezivanje voća,prihrana strnina)skoro cele zime si mogao bez problema u atar od kada sam posadio 2009 voćnjak samo ta zama jan,feb i mart su bili tako suvi,a bilo je godina kada je pola voćnjaka bilo pod vodom,traktor je upadao po 15-20 cm u zimskom prskanj a 2014 kada su bile poplave skoro 30 dana posle cvetanja uopšte nisam mogao traktorom u voćnjak ,možda je objašnjenje u dobrom rasporedu padavina.

Primetio sam i ja laste kod mene traze mesto na stali da naprave gnezdo. Kod mene jutros ravno 0. Stepeni sad ga greje kroz oblake.Dan obecava.

Jutros mi komsija kaze da je gledao neku dugorocnu vremensku prognozu.
Najavljuju susan jul i avgusta. Mislim da je gledao na Meteo blue.
Nisam jos ni krenu u setvu, a vec lose vesti.

Tako su i najavljivali Britanci najjacu zimu u 50 godina pa je bila ovakva kakva je bila, poenta je da su Jul i Avgust mnogo daleko da bi ista mogli da predvide.

Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk

Jutros je trebalo dobro da se potrudim da ocistim soferku od leda, a na travi se nije video mraz. Zvanicno -1.

Ne znaju sutra kakvo vreme ce da bude sutra a ne na leto, ciste gluposti.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh