dobrodol
Član
I ja sam naišao na tu najavu, pratim weather.com dosta je precizan, a evo šta "kaže":Po nekim prognozama , (kao ambrela) , najavljeno ovde za čet-pet 26 stepeni ??
- - - - - - - - - -
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja sam naišao na tu najavu, pratim weather.com dosta je precizan, a evo šta "kaže":Po nekim prognozama , (kao ambrela) , najavljeno ovde za čet-pet 26 stepeni ??
- - - - - - - - - -
Sta se moze ocekivati od Aprila kakav ce biti,ako se moze bilo sta reci na dugorocnom nivou?
Interesantno, kod nas u ataru nikada povoljnije za rad (orezivanje voća,prihrana strnina)skoro cele zime si mogao bez problema u atar od kada sam posadio 2009 voćnjak samo ta zama jan,feb i mart su bili tako suvi,a bilo je godina kada je pola voćnjaka bilo pod vodom,traktor je upadao po 15-20 cm u zimskom prskanj a 2014 kada su bile poplave skoro 30 dana posle cvetanja uopšte nisam mogao traktorom u voćnjak ,možda je objašnjenje u dobrom rasporedu padavina.Ako je sve ok sa podacima, u martu do sada.....am....171litar.
Žestoko je krenula ova godina, verujem da su ova 3 meseca prva jedna od najpadavinskijih u istoriji merenja.