Vremenske prilike u 2016-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod mene jutros u pola 4, -5.8.
Palio sam neke grane i vlazne bale, bar sljivu da zastitim koja je 50% procvetala, mada mislim da je slaba vajda.

Screenshot2ItJXghlERO.png

Kod mene je sinoć prilično rano temperatura kenula da pada. Međutim, kasno noćas se naoblačilo i zaustavilo mnogo veći minus, pa se sve završilo samo malo ispod nule.
Jutros je čak nakratko i provejavao slab sneg. I dalje je oblačno uz 10°C.

Poslednja izmena:
-4,0 i to oko pola 5 kad se naoblacilo, inace bi islo i nize..

Zato je najhladnije bilo na istoku gde je vedrina potrajala do jutra, na 5cm od tla i do -10C.

u toku noci, a prvenstveno sutra do popodnevih sati na jugu Sumadije,delu jugozapadne Srbije i podkopanickom kraju do 25-30litara kise

Noćas posle ponoći, ovde kod mene se zdravo dobro ispljuštala kiša...
Padala dobrih 20-tak minuta, skoro pa pljusak...
Nemam higrometar, pa ne znam o kojoj se količini radi...
Al' da je padala fest, jeee...
Maločas se razvedrilo, temperatura 5.8 C stepeni ...

I kod mene dobro pala nocas, doduse nisam cuo da pada al kada sam jutros izasao blato.

Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk

Sinoć, noćas i danas što kiše što slabog snega, naciguljalo novih 5,5mm. To bi kod mene u ovom poslednjem talasu bilo 42mm a ukupno za mart 144mm (malo li je?).
Trenutno "miriše" na izvedravanje, a da li će ova količina biti i konačna za mart mesec, ostaje da se nadamo.

Oblacno hladno i suvo,od sutra toplije oko 1aprila 25C, GFS je crtao padavine oko 2Aprila sada je to pomereno za 4April.Nadam se da ce otopliti malo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh