Vremenske prilike u 2015-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod nas je u jednom momentu počeo duvati vetar i čula se grmljavina oko 18h ali ubrzo sve stalo a kiše nema pa nema...

Da ne poverujes da je proslo pored nas i u Dobrici se izrucila lepa kisa, vec koji put se to desava, nada polako nestaje za nekom litrom Jebene kise...
Za sedam dana osvezenje :haha: a mi vec preko 60 dana ni kapi i pre toga sto je padala nije bilo neka velika kolicina.

Kod nas nema ni rumunke ni madjarice :D
Juce atar izmedju kule i krstura dobio lepu kisu a kod mene desetak kapi :mad:

Послато са U8815 користећи Тапаток 2

Bela crkva bi trebalo da ima dobru kisu,od mene se vidi jako visok oblacni sistem.

Preskocila Belu Crkvu tj grad mozda atar ka Sumi je dobio nesto ...
ide jos iz Rumunije ali mislim da od toga u Beloj Crkvi nece biti nista.
Nastavljamo zalivanje vocnjaka samo nocu ... Opasno je postalo i za vocke lisce zuti ponegde... A kukuruzi gotovi.

Znao sam da od ove kise nema nista... Jbg .. Leteli avioni , oblaci su se raspali iznad same granice zasto ? Jbg ovo je zemlja s....

Dobra kiša svako veče pada,sinoć provala oblaka u dva navrata,večeras ponovo:Bilo bi lepo da je tako i kod nas pošto se ovo dešava na Halkidikiju u Grčkoj.Vreme se totalno okrenulo,po rečima meštana ovoliko kiše u ovo doba godine nikad nije padalo...

I kod mene je selo izobilazila kisa vec nekoliko puta da vise i negledam u nebo niti joj se nadam.Svi okolo dobise i to dobro mi u sredini izvisismo nacisto

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh