Vremenske prilike u 2015-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zaista ne znam sta vise treba da se desi da bi pala bilo kakva kap kise.Ovo stvarno obara sve rekorde,ni kapi kise od Vidovdana.Sva moguca strujanja nas zaobilaze,sve se raspadne dok dodje do nas ili se formira par kilometara od nas i ode dalje.Zasto li smo toliko prokleti...

Grmelo,obecavajuci oblaci dolazili sa severoistoka i lepo me zaobisli.

Послато са ALCATEL ONE TOUCH 5035D уз помоћ Тапатока

Konacno i mi dobismo spasonosnu kisu. Palo oko 25-30 l/m. Tacan rezultat mozda ima kolega diklofen. Hvala bogu bilo samo malo jaceg vetra , leda nije bilo. Hvala komsijama Rumunima sto su nam pustili kisu. Naravno cuo se avion opet al ovaj put je dolazila iz pravca Rumunije a mi smo na granici i kod nas je palo dalje jos nesto malo prema Zrenjanini u cao razisli se oblaci. sela uz granicu su dobila kisu i samo mozda nekom malo kasno....

U selu 5l,u delz ka Secnju oko 14l,ka Krajisniku negde prebacilo i 30l.Za neke je apsolutno kasno a za neke ce pomoci sigurno.

Znaci komso nase kukuruze sigurno uhvatilo..... bice nesto od njih..... Taj deo atara nam je bio najkriticniji ovamo je mnogo bolje stanje....

Neznam kolega koji ste deo Zrenjanina,ali u Mužlji palo nekoliko kapi.Ni prašinu nije pokupio,zemlja popucala od suše.Ni govora o 25-30 l/m2 ako sam dobro razumeo.Grmelo,sevalo prema Ečki i Stajićevu,dali je palo tamo neznam.

Ni kapi agonija se nastavlja ima da sve da izgori,ni kapi nismo videli ovo je gore nego susne godine

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh