Vremenske prilike u 2015-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mirko pa sto se cudis, jedan moj komsija ovde na forumu pise da nije bilo kise mesec i po a kod mene pala za Vidovdan i to pljusak od 21lit.
LJudsko pamcenje i osecaj su veoma relativne stvari.....

Nocas je napadalo nekih 8 l.. Sve mi je slama pokisla i na kamari i na prikolicama i na njivi, jer nisam ocekivao da ce toliko da pada, ali mnogo je manji gubitak nego sto bi bio gubitak na kukuruzu da nije nista palo..
2c4a7e96401f417e971e4ee04c60f5a1.jpg

Ноћас лепа киша,неких 2 сата ...можда је могла и дуже али и ова је злата вредна! Таман се појавила по која пукотина у кукурузу....

Ne znam samo odakle vam to pada uopšte na pamet.(Leto)2012 je ekstem koji se sigurno neće ponovii u skorije vreme,ni blizu.

Bez obzira da li je Kimi u pitanju ili neko drugi od meteorologa, jednostavno 3 dana u napred ne znaju tacne prognoze a gde mesec ili vise dana. Smesno je usuditi se reci nesto o vremenu koje ce nastupati za par meseci!!!
Eto sad od Petka najavljuju od 36 do 39 do daljnjeg a verovatno i toplije, ne vidi se ni traga od kise a vrucine do bola, plus nama u Juznom Banatu verovatno ne gine i vruc vetar.
Izgorece soja i kukuruz skroz a prinosi ce biti nikakvi!!! Po cemu je to razlicito od te 2012 ja stvarno ne znam!!! Mozda Kimi zna!!!

Nece biti vajde ove godine od kukuruza,najavili su za vikend do 37(A moguce da dostigne i preko 40 stepeni),a kise nema na vidiku,zalosno.

AKo ove godine nije otisla poljoprivreda u K,nikad nece:zli:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh