Vremenske prilike u 2015-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
sfc_tpr_63.gif

WRF-NMM crta ozbiljnu kisu za zapadne,jugozapadne i centralne krajeve u ponedaljak dal je realno videcemo.

Ево још један за понедељак:

screenshot-11-jul-15--17.jpg
[/IMG]

Ако буде истина ево кише у мом селу.:bravo:

Deluje kao da ima velike sanse ovaj model pokazuje i obilniju kisu ali mislim da ce veceras to ostati suvo i da ce ukinuti padavine.WRF-NMM je do sada odlicno pogadjao ovo mi izgleda suvise lepo da bi bilo istinito.

Baš mi se sviđa ova animacija. Mnogo je preglednija za nas neupućene od onih pojedinačnih karti (meteograma).

Ocekuje nas nesto jace zahladjenje ali tek kada prodje leto
z3_temperature_156.png

Poslednja izmena od urednika:
A do tad pisi propalo. Ako ne padne do 25.07 il' 1.08 ode u salatu kukuruz, a soja jebemli..

Poslednja izmena od urednika:
Ево још један за понедељак:

screenshot-11-jul-15--17.jpg
[/IMG]

Ако буде истина ево кише у мом селу.:bravo:
Сваких неколико сати овај фронт гура све северније... овим темпом неће ни бити кише да прашину покупи. Горе фотка је некад била лепа ал сад више не обећава,

I kod mene slicno bez kise u julu,za sada se samo suncokret drzi,e kukuruzu polako bas i nije dobro,vidi se da bi i on ladno pivo ili rumenka:osmeh:

Kolege,ja mislim da ce biti zestoko,gledam neki sajt,za sledeci vikend najavljuju dva dana 40.2 celzijusa,neznam kako je kod vas ali kod nas je jako sareno sto se tice dosadasnjih padavina,neki delovi atara su dobili jako malo kise,tu je vec kukuruz u problemima,a neki deo onako solidno, dosad.Nema nesto Kimija da nam kaze vise,makar i to bilo lose,msm bez padavina.Navikli smo mi i na lose vesti.

Ja se vec pozdravio,imam za sad 2,5 hektara kukuruza za zaoravanje,imacu najskuplje djubrenje na svetu:haha:
Za sad 20 ari kod kuce kukuruz kao grom,od njega ima da bude nesto.
Sto se mene licno tice moze i grad da roka nemam nista protiv.

Srdjane kod tebe koliko sam upucen kisa skorje nije padala(mesec dana),mogu misliti kako to sad izgleda u njivama.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh