SasaK
Član
Ja koje sam pukotine video danas po ritu,to je prospast,ruka ladno ulazi.A kise i dalje nema,kuku lele,malo da kukam valjda ce da me bog poslusa .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Veruj mi muka mi vise da citam hvalisanja,sve se vrti jedno te isto u temama godinu dana u nazad,licitiranje prinosa,neke cifre koje su i u ogledima neverovatne....a tek prognoza,kod nekih u istom selu ubi kisa svaki dan a kod drugih susa.Svaka cast izuzecima,ima ljudi koji znaju znanje i hoce da pomognu.Mirko nemoj da generalizuješ stvari.Zna se koji članovi vole malo više da omaste a isto tako se zna koji su članovi veoma iskreni i realni.Ovde sam od 2009 godine i slobodno mogu da kažem da ima materijala za jednu dobru knjigu od nekoliko hiljada stranica bisera i obmana.
Ovde vec pada ljudski. Opet... Ne verujem u one mape,karte i meteoroloske prognoze za duze od 12 sati ali u poslednje vreme bas pogadjaju.