Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bice kiše sigurno, evo ćaleta boli svaki sklop na telu...
Da li vas je uhvatio ovaj vecernji pljusak? Prema Ruskom selu se dobro naoblacilo. Bio je lep pljusak, uhvatio rit i Djomparinu baru.Е сад смо већ "прднули у фењер" 1 литра у кишомеру а данас било 35,1С у хладу.Свуда пада само код нас неће,тако нам и треба нигде реке нигде дрвета.А ове нове "ГАЗДЕ" узорали би бабину п...у да знају да ће нешто родити
Ухватило до Хаманга(до кривине)И отишло је на Б.В Село,чујем да су добили двадесетак литара,код мене у дворишту 3 литре.Da li vas je uhvatio ovaj vecernji pljusak? Prema Ruskom selu se dobro naoblacilo. Bio je lep pljusak, uhvatio rit i Djomparinu baru.
Kimi druze kad se moze ocekivati stabilizacija vremena u ovom prijepoljskom kraju, nekih 3-4 sunca da pokosim ovo sto imam
Znaci pre vikenda nista da ne diram, a stalno se vrte neki opasni oblaci, malo pocne pa se razvedri, upekne sunce, pa opet oblacno i tako. Hvala.Eh,planinski je to kraj,stalno budu neki razvoji i pljuskovi.Ipak,trebalo bi kako se sada čini da se situacija malo smiri od subote,tj. da se razvoji prorede.
Aktivira se lagano u centralnoj i južnoj Srbiji.
Eto i dole kući pada solidno uz grmljavinu i sevanje sa Goča.A i pre toga je bio jedan kraći pljusak kao što je moj komša okačio na slici
Na N.Detelinari 0.7 mm večeras. Kako je pocelo da duva isprepadao sam se da će led. Medjutim olujni udar je bio kratak, a kiša je padala malo duze od toga.