oldtimer
Član
za kisomer javljam sutra, po meni ispod 20 litara nije palo...ne bih se upustao u slobodnu procenuSta kaze kisomer ili neka slobodna procena ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
za kisomer javljam sutra, po meni ispod 20 litara nije palo...ne bih se upustao u slobodnu procenuSta kaze kisomer ili neka slobodna procena ?
Kod nas skuplja prasinu jos uvek i kako pada samo to a cuo sam da u Srbobranu i led tukao stajali ljudi kolima sa strane kolko je padala a bilo i leda
Sa ove strane kanala litra više,7 lit.6 litara je palo iz ovog malog oblaka. Pre toga je sevalo satima iz daljine i bio dosta jak vetar. Naravno po defaultu nestanak struje od nekih sat vremena.
Ma mora da je korumpiran i da lažeKod nas 6lit.mada po dvoristu i po barama,deluje da je vise.
Pocinjem sumnjati u ispravnost kisomera.
Kimi, ajde molim te napisi oko koliko sati su moguce padavine u Sumadiji, da se ne prevarim sa lucerkom da iskisne?Je l stize taj talas ranije ili kasno veceras ako se to uopste moze pretpostaviti?
Nisi usamljen ,kod nas 2-3 l.Jutros smo špartali papriku.Е сад смо већ "прднули у фењер" 1 литра у кишомеру а данас било 35,1С у хладу.Свуда пада само код нас неће,тако нам и треба нигде реке нигде дрвета.А ове нове "ГАЗДЕ" узорали би бабину п...у да знају да ће нешто родити
Nadamo se kisi, hvala na informaciji@SasaK
Krajnji jug Banata ima čemu da se nada večeras,tu bi moglo biti razvoja.
A kiše i pljuskova sa grmljavinom bi trebalo biti u čitavoj Vojvodini sutra.
Nisi jedini kojem je radar pokazao da je u crvenom talasu,bas sam gledao sinoc i Lauferu je crveno bilo iznad Kuzmina i opet prc....Ceo talas je presao preko Srema a slabo ko se hvali da je dobio kisu,bar neku ozbiljnu...Kod nas bitno da je struje nestalo sinoc,samo zato jer je duvao vetar i palo 1 litra kise .Mislim ja nzm kako je moguce da nas obiso svaki moguci oblak,po radaru tacno crveno je islo na nas.