Vremenske prilike u 2014-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U Apatini, sipa polako i stabilno već neko vreme.

I kod nas pala i to lepo, samo ne znam od kad posto sam okasnio iz kreveta, a juce taman uradio prihranu psenice,sad i meni i njoj lepo:)

Ovo je sve mizerija od padavina. Mi izgleda kao da smo zaboravili kako izgleda prava kisa. Da je normalna drzav vec bi odavno bila proglasena elementarna nepogoda.

Kimi, naopako, kad bi sve zavisilo od tvoje dobro velje da nam pomognes sa kisom mi bi sad imali idealne uslove. Na zalost bilo ko od nas moze da utice na vremenske prilike.
Kad sam te vec spomenuo, dozvoli da te i pohvalim, jer si dosta vremena potrosio objasnjavajuci vecini sa ovog foruma da ti nisi nikakav vudu vrac ili indijanski poglavica i da si ti uzrok malih padavina, vec samo covek koji zna da cita i tumaci meteoroloske parametre i to onda ovde lepo serviras na forumu u obliku citljivom i razumljivom vecini.
Nastavi da prognoziras jer ima ljudi koji znaju da cuju :ppozdrav:

Pada sneg,kako u BG-u tako i dole kod mene u Novom Selu.

Pošto je kod nas oblačno,evo pogled sa nebesa nad vedriji zapad Balkana.Zaista predivno,složićete se:

aeronet_gordon.jpg
[/url]

kimi sa kog sajta skidaš ove slike :sta: :ppozdrav:

Hvala ljudi:ppozdrav:Ponavljam,uvek ću pomoći koliko mogu.

@pidikanac

http://rapidfire.sci.gsfc.nasa.gov/realtime/

@Djani01

Naravno da ovako nešto veze sa stvarnošću nema.Sve je već rečeno o našim portalima i njihovim senzacionalističkim vestima.

- - - - - - - - - -

Inače za svoje koji su me pitali u vezi januara:

Januar 2014 je završio kao 4-ti najtopliji januar u istoriji merenja.Najtopliji januar ubedljivo u Beogradu je bio onaj 2007 sa srednjom temperaturom od čak 7,3 stepena.Takva brojka teško da će ikada u skorije vreme biti dostignuta.

Ovaj naš januar iako četvrti najtopliji,imao je u Beogradu srednju temperaturu od 5,2stepena.

Padavine su u većem delu zemlje završile u kategoriji normalno.Sušno je bilo mestimično na stanicama zapadne i centralne Srbije,a veoma sušno samo u Požegi.Maksimum padavina je imao Negotin,58mm.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh