Vremenske prilike u 2014-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lepo vreme,sve bi bilo lepo da ne javljaju i 19 stepeni u utorak.Za nas vocare katastrofa,ima voce za ,,poludi'' narednih dana i onda kada dodje ,,baba marta'' ode sve u ::samo bes::.Najvise mrzim kada voditelji na vestima kazu:,,naredni dani suncani i topli,bez kise,uzivajte u njima " ,a ne znaju da poljoprivrednici mole boga za kisu i malo hladnije vreme sa snegom,da pada kada treba...

Lepo vreme,sve bi bilo lepo da ne javljaju i 19 stepeni u utorak.Za nas vocare katastrofa,ima voce za ,,poludi'' narednih dana i onda kada dodje ,,baba marta'' ode sve u ::samo bes::.Najvise mrzim kada voditelji na vestima kazu:,,naredni dani suncani i topli,bez kise,uzivajte u njima " ,a ne znaju da poljoprivrednici mole boga za kisu i malo hladnije vreme sa snegom,da pada kada treba...

I ja to ne shvatam,čemu konstatno navijanje za lepo i sunčano vreme kad mu vreme nije ? :sta: :sta:

Ići će sasvim sigurno pojedinih dana pred frontove temperature i do 17-18°C.Kao što rekoh i pre,biće dosta frontova uz česte padavine.

A hladnoća skuplja li se skuplja tamo na severu Evrope za 5-6 dana...

Što se tiče sutrašnjeg dana,ne treba očekivati nikakve ozbiljnije padavine,mestimično maksimum 6-7 litara i to uglavnom u Vojvodini i na zapadu i jugozapadu zemlje.

Ima slika pri dnu stranice, ali je sistem malo zahtevniji i oni sa slabijom vezom će malo pričekati da se to učita.

Evo ja sam napravio par snimaka da se baci pogled.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh