Vremenske prilike u 2014-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Trenutno +11 i vedro. Predvidjaju oko 20-og marta "berbu" voca, kazu da ce jutarnje temp. biti oko -5 stepeni.

Kako i da ne bude topao_Ovo je feniranje pa to je strašno.Dosta mesta dostiglo već 20°C,vlaga tek na 30-40%.

Šta reći,odvratno i bolesno toplo vreme.

Sutra slično,a uveče zahlađenje pa bi neka mesta nakon 20 tokom dana tokom noći dobila i sneg !

Po modelima tek za 6-7 dana uspostava dužeg primerenijeg vremena dobu godine !

Eto sta ja kazem nekoliko stranica unazad da se nesto ozbiljno desava jer ovoliko ekstrema dosad nikad nije bilo.Danas 11.02.2014. moje selo Vrelo temperatura 23 stepena,pa dal je moguce.Ove prognoze za 20. mart su po meni totalna glupost.Iz dana u dan se najavljuje neka kisa pa se posle odjavljuje,znaci ne moze da se pogodi za 2 dana sta ce biti a kamoli za 1.5 meseci.
Citao sam da je 2013. bila sesta najtoplija godina od kako se vrse merenja.2014. videcemo kakva ce biti ali biti dobro nikako nece,bar za sad.Ako se dan po jutru poznaje.

Sad sam taj podatak procitao na meteoroloskom forumu,samo ne pise koji je datum u pitanju.Jako smo blizu da se voce otvori i onda ce biti sto ce biti jer zasigurno ce biti i mraza do kraja zime.Danas sam bas bio do vocnjaka i sve je spremno.Nisam neki vocar ali ipak je steta.

Prognoza kao da je za period od 12.04-16.04?!Šta reći?::lose::

Žao me za voćne kulture,malo im fali da krenu..Prošlog aprila mraz nam uništio dve kajsije stare nekih 40 godina..Suve ko barut.Duša me boli.

+8,po,prognoziraju mozda jos poneki dan do kraja marta da ce otici do -1,-2.Eh ,kada bih bili u pravu :veseljak::ili:udri:

+4 jutros, već drugi dan neumorno pada kiša, danas praćena i sjevernim vjetrom.
Polja i livade su pod vodom.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh