Vremenske prilike u 2014-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vreme je pravo zimsko.Vetar uzasno duva i pravi velike nanose iako kod mene sneg nije preveliki.Gledam jutros na RTS kako kazu da je put neprohodan po Beogradu i nabrajaju neprohodne puteve sirom Vojvodine,zavejani i neprohodni JUG niko i ne spominje.Nije jug Srbija, Beograd i sever su Srbija.Zato nam ovako i ide i zato smo izgubili sve sto imamo i zato i propadosmo jer svoje ne cenimo.Sramota.

Poslednja izmena od urednika:
Celo prepodne odglavljivali putnike namernike kroz banatski sibir,komsiluk iz Basaida,ako nema potrebe,neka ne krecu prema nama,ima ludilo od smetova.

Kad čitam šta se dešava po Banatu imam utisak da se radi o drugoj državi. Kod nas na putu NS-Čelarevo nema uopšte snega, juče se otopio i na njivama.

-2 step .. duva li duva . juce malo istopilo.. samo se plasim da ne krenu te velike padavine ka nama , ,isti scenario kao prosle godina, sto znaci bice snega i problema , a taman se navikao nema lopatanje i Niva ne vuce raonik

worm u pravu si. Juče sam prolazio tim putem za Vrbas, izmedju Rumenke i Kisača je bilo nanosa ali se sneg topio zbog temperature.

Veceras bi moglo da bude jos gore. Ovi meteorolozi cak predvidjaju i neku kisicu koja ce se lediti pa ce nastati haos, a petak je i mnogi ce u izlazak povesti se autima.

Pa da,nego sto ovo vreme,nikako nije za napolje,nego samo da gledas kapke kako iznutra izgledaju.

equdu2ud.jpg

Ovo je put Zrenjanin Melenci pre pola sata. Dole na asfaltu je tanak sloj leda, a nanosi kraj puta strasno. Auto se zanosi kao od sale stvarno treba opreza i lagana voznja.

I grtalica se zaglavila ;D
gei6.jpg

mc38.jpg

DA nije dosao traktor sa grtalicom jos i sad bi ljudi stajali zaglavljeni.Jer kamion cim se pustio u smet i on zaglavio,dok traktor je kratak pa moze popreko da gura,ali bez grtalice na njemu i on bi bio bespomocan.
0v2f.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh