Vremenske prilike u 2014-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sneg nije padao nego ga vetar iz Bavanista navejao kod nas :osmeh: Al zat kad se otopi imacemo bolju vlagu nego ostali:haha: @Rakin gde je to slikano Kod vas na izlaz ili kod nas?
Kod vas odmah posle krivine kod vulkanizera,Vidi se repetitor u pozadini.

U takvim uvjetima jedino freza pomaže, i naravno da je obilježen put, kod nas cestari svake godine postavljaju kolčiće ali ih večina nestane prije snijega jer su taman za paradajz.

-6 i kao da je vetar malo sustao ili se tek sprema. Uglavnom sada je nesto mirnije sto se vetra tice.

Danas kolega krenuo za Južni banat i vratio se kući iz Zrenjanina.Policija ga nije pustila dalje.:kisa:

Temerin-N.Sad ,neprohodan oko19h i dalje je tako koliko cujem.Vetar je sada neverovatan...

Ovde danas bio lijep sunčan dan , počelo da kaplje sa krovova. Danas konačno sklopio polomljen plug pa otišo u državnu njivu da probam jedan prohod , da je zapelo moglo bi i da seradi.

2m3h6x1.jpg
keawwj.png

markokurjega Komšo znači u 2014 god. smo već u deficitu sa vlagom i to 35 litara. Kakva nam se ova godina smeši:sta:

Kod nas brija vetar ali nema smetova jer ima jako malo snega i uhvatila se kora pa ga vetar ne nosi.a u januaru je palo ukupno 44 litara po kvadratu.

Poslednja izmena od urednika:
Ovo je stvarno katastrofa. na šta smo spali da nas malo snega ubija. Pa šta bi bilo da je nedaj bože palo pre svega ovoga pola metra snega. Bilo bi i mrtvih. Sva sreća pa imamo svuda pored puta pojaseve za odbranu od vetra gusto zasađene i lepo održavane ,a o ostalom da i ne pričam::sramota::

Kod mene je bilo 5cm snega a vetar je napravio katastrofu.Sad sam pogledao na PRC termometru kaze da je kod mene -4 a cini se da je -15.Sve mi je zivo zamrzlo po kuci i po dvoristu.Lozim po ceo dan i pola noci i u kuci je opet hladno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh