Vremenske prilike u 2014-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo je strasno koliko jako duva...
Kimi,hoce li bar umanjiti narednih dana?

U gradu bas jako duva i premesta sneg, vidim po parkovima da su neke grane odlomljene i popadale, nisu bas naivne sto se tice velicine, na prilazima gradu ima manjih nanosa, pogotovo na brisanom prostoru i tamo se bas mora sporo voziti. Predvidjaju jos jaci vetar za vikend.
Temp je oko -3, -4, al subjektivno je dosta hladnije

Kod mene jos neduva cuje se visoko kako urlice,drugar putovao iz pozarevca pre 2-3h i kaze mecava kao na filmu

Poslednja izmena od urednika:
Ovo kod nas je kao u horor filmovima,ulicom leti sve i svasta,vetar duva kao nikad do sada,ako ovako nastavi do srede kao sto javljaju biće štete zasigurno...

Ovde duva kao blesav smrzo sam se dok sam izasao iz auta da otvorim kapiju,nosi sitan sneg sa krovova. Ladno u pm juzni Banat ima definitivno najgoru klimu.

Svira kako duva.Negde sam i procitao da je moguce da bude materjalne stete jer ce jos da pojaca.

Ma znam kako je kod vas iso sam cesto tamo,jdnom kad sam bio u Vrscu sa jugom mislio sa da ni tockovi nece da prezive.

Ja i drugar išli sinoć do mesta Boka.Sreća pa krenuli Nivom.Smetovi da se ne veruje.Jutros obustavljen saobraćaj na tom delu puta.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh