Vremenske prilike u 2014-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
-6 uz jak vetar. Juce sam isterao auto iz dvorista na parking ispred kuce da koja grana od vocaka ne bi zavrsila na njemu.

Sta je ovo ljudi...Nije ovako bilo par godina sigurno!To su udari tolike jacine da je neverovatno!Na mestima nema snega uopste,vidi se trava, a na mestima smetovi samo takvi!

Kod nas crepovi lete ki lastavice....ja jaci vetar nisam osetio do sada...

Poslednja izmena od urednika:
Prava zimska idila,nema struje,nema hleba ,nema stampe,sta cete lepse to je pravo vojvodjansko selo tacnije juzno banatsko.Daj Boze da potraje bar do 17 -tog marta,i da Beograd ne zadesi nesto slicno.Da ne gresim dusu putari su bas azurni i prolaze redovno celu noc ali ima smetova i u samom selu a tek van sela.Saobracaj sada funkcionise usporeno_Ovaj deo Alibunar - Plandiste je nicija zemlja u svemu i Bog je rekao laku noc odavno.

Duva u 3 lepe. Vetar samo premešta sneg, sav sneg od mene prebacio kod komšije preko puta.

Ne bojte se ne ulaze u dvorista sa vibratorima.Pre njih dolaze fotografi da slikaju nasa napredna sela, i da se ako padne koja kuca ne moraju da plate odstetu.

Kod mene nema jakog vjetra ali je -2 i pada kiša koja se smrzava u dodiru s tlom.

Од поноћи минус 10 уз јак ветар.Тренутна је, минус 9,греје сунце а ветар само брише.Субјективан осећај, као да је минус 15.Прегураћемо ми и ово :osmeh:

Jel opet nevalja???Izgleda da nam vreme i vlada defininitivno nikad nevaljaju .:haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh