Vremenske prilike u 2014-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kimi, kada se očekuju ti pljuskovi sutra južno od Beograda, trebalo bi suta oko podne da kupim seno, da li će standardno u popodnevnim satima ili možda već i pre podne, da znam, a verujem i ne samo ja,pa da se organizujem....

Biće možda već večeras pljuskova.

Svakako da će biti većih uslova zza pljuskove poponde,ali su mogući i prepodne,pre svega gore u severnijoj polovini Srbije.

Sutra ludo,a u sredu još luđe.Superćelije zasigurne.U sredu luđačka uzlazna i silazna strujanja u oblacima,moguć i tornado.

Biće možda već večeras pljuskova.

Svakako da će biti većih uslova zza pljuskove poponde,ali su mogući i prepodne,pre svega gore u severnijoj polovini Srbije.

Sutra ludo,a u sredu još luđe.Superćelije zasigurne.U sredu luđačka uzlazna i silazna strujanja u oblacima,moguć i tornado.
Dal ce biti crveno upozorenje?RHMZ jos cuti.

z3_sig_hail_prob_60.png

Zabrinjavajuci Model,nema sta.neko ce gadno najebati.

@pele Колико је пало кише? Јел пала озбиљна или само облачић као код нас?

Pljusak enormne kolicine padavina nekih desetak minutakrenuli potoci,jezera na njivi,a pada i sad neka jaca kisa. Mokar sam do koze,dosao kuci,nema struje,strasno. Isao da pokupim seno,nesto je pod najlonom,a okislo jr oko 100-150 bala. Od sad kad udjem na forum prvo cu par lekova za smirenje da popijem,pa tek onda ulazim.

- - - - - - - - - -

Stala kisa upravo sad,struje nema,agregat u kvaru,stoka trpi. Nagrabusio sam.

Izgleda da hoce,ko ima vremena neka skida polako crep sa krova,bolje sada nego posle. :osmeh:

- - - - - - - - - -

http://www.sumeteo.info/wxwrfmaps.php
Na ovom sajtu moze se videti verovatnoca za super celiju a vervatnoca je velika u vecem delu srbije

Neprecizniji sajt u zivotu nisam video...upravo prikazuje grmljavinu i kisu kod mene a napolju vedro ni oblaka nema....citav dan prikazuje kisu ubi me vrat od gledanja u nebo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh