savato
Član
Pada mirna 15-ak minuta...Onda radar RHMZ ne funkcionise...Otislo je od Kovacice ka Debeljaci i vama ne znam kako ne pada,nije mi sad nista jasno?@Sandore dal je kod vas padala kisa?!Kod nas promice tek po neka kap...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pada mirna 15-ak minuta...Onda radar RHMZ ne funkcionise...Otislo je od Kovacice ka Debeljaci i vama ne znam kako ne pada,nije mi sad nista jasno?@Sandore dal je kod vas padala kisa?!Kod nas promice tek po neka kap...
Tako je bilo ovde kod kuce,ne znam kako je tamo gde su mi njive.Oblak naisao tako,mozda bude i kod vas ovih danaMozda kod tebe ali kod nas ni kapi....strasno ko da se vi molite drugom bogu....
to i mene zanima ali mislim da ovaj grad nije napravio neku štetu a padalo je samo tako ja sam posle kiše išao u baštu da vidim ima li štete od grada ali na svu sreću i hvala Bogu sve je OK inače u bašti sve pliva a u gumnu jezero 15cm vodeKod nas pala lepa kisa,kako je u polju videcemo sutra.
Dolovac da neznas kako je u Mramorku bilo odnosno izmedju Dolova i Mramorka.Tamo mi ostalo 3 kj zitaa ti pominjes grad.
Još 2L sinoć ipak je ovo sinoć najveća količina padavina u julu ,sada fali samo ima da budu kuruzi bolji nego prošle godine.Kod mene u St. Pazovi juče 1.5 L + danas 1L ukupno 2.5 L za mesec jul .
Oće li Donji Srem konačno dobiti malo bolju kišu?
Ko da smo urečeni stalno nas zaobilazi(samo malo poprska)
Oće li Donji Srem konačno dobiti malo bolju kišu?
Ko da smo urečeni stalno nas zaobilazi(samo malo poprska)