RatkoPa
Član
Na nas opet ide nesto veliko,iz grocke se cuju protivgradne rakete ko da je nova godina..............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lije samo pljušti.
E pa ovo je strasno...nemam reci!Gde bre sve potuce majku mu njegovu...Taj oblak je bio ogromnih dimenzija cim je zahvatio toliko mesta koja su udaljena poprilicno...Sale druze,nadam se da je manja steta nego na nekim slikama ovde i da ce se izvuci!Dobismo i mi grad danas
Baš sam bio u ataru, za pola sata se smračilo kao da je 9h uveče, i onda je počeo grad veličine graška i tako tukao jedno 1min. Posle je počela i kišurina pa je kolko tolko ublažila grad. Taj grad je trajao oko 5min. Posle je samo kiša padala, ja se približavao ka selu i posle 10-tak minuta opet grad, ali sad veličine lešnika odprilike i jačeg intenziteta pomešano s kišom. Usevima ne znam šta se desilo jer sam već bio nadomak sela a tu je sad livada. Prva tura grada ih nije jače oštetila, koliko sam video iz traktora, ali plašim se za ovu drugu turu što me zahvati na izlaz iz atara.
zemo nemoj me plasiti,gledam i ja non stop sam na ulici i srce mi lupa!!! nesto gadno nailazi,pocinje ...Iznad nas je upravo prosla jeziva karakondzula i ide prema Rumuniji. Bog neka pomogne Itebeju i Hetinu.