EH,nagledao sam se ja ovakvih prizora kad sam bio mladji....meni je prosto cudno kako ove 3-4 godine zadnje prolazimo bez velike stete.
Nikada necu zaboraviti razaranje 6 juna 2006 godine......pa to je smak sveta bio,cela basta je bila sravljena sa zemljom,padalo je drvece,ostajali citavi krovovi bez crepova.
1993godine moje selo i jos par sela koja su se nasla na putu tom oblaku su pretrpeli katastrofu,posledice su i danas vidljive.imao sam 10godina gledao sam kroz prozor,padao je grad kao kokosije jaje a imalo i vecih kao pesnica,to neverujem da je neko video,sav crep na kuci je bio polupan i probusen,sada na vikendici jednog mog rodjaka postoje rupe na lamperiji koja stoji ispod crepa,znaci grad kao jaje prolazi kroz crep Mediteran onaj veliki jaci nerazbija crep vec ga busi kao laser i probija lamperiju to je bila sila kakvu nisam video u zivotu,drvece se savijalo do zemlje,kuvalo se dugo dugo bilo je mirno vreme,pocelo je sa par kapi kise ali onda je poceo grad kao pesnica razbijalo sve sto se naslo napolju.od tada pa do sada nikada nije ubio grad tako jako,padalo je par puta ali ne toliko,ovo sto sam danas video je takodje katastrofa jer je sav trud pao u vodu a od toga nema veceg razocarenja,losi dani tek predstoje jer ova kisa nece da se mane.