Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
bogami,ako ovako nastavi,tovaricemo sneg u prikolice i voziti na njive,da se tamo topi da bude vlaga u zemlji
e ova je dobra ili kad presuše bunari davati bikovima kao sladoled

---------- Poruka napisana u 16:52 ---------- Prethodna poruka je at 16:50 ----------

od jutros novih 30 cm a sada je baš očepio vidljivost možda 50 metara

Evo otopilo se i dobio sam sledeći rezultat.Na 1m2 sa debljinom snežnog pokrivača od 31cm ima 28lit vode,gde dolazimo do sledećeg, 1cm/m2=0.9lit/m2
Zna li neko koliko teži 1lit vode?

Po predhodnim izlaganjima da ne nabrajam kojim vidi se da nešto ne razumete, Zrenjaninac je dobio rezultat i to ti je što tije tačno, kako sneg izmrzava ??. dali mu se tada ovi parametri pomeraju, šta da je do sada padao "vlažniji" sneg koliki bi tada parametri bili ili da ovaj zrenjanincov sneg malo podgrejemo ali da se ne istopi gde smo tada. Malo kasnije ću vam dati i još neke podatke a do tada dajte olovku u ruke i računajte.

Ganaga i ja sam malo razmišljao oko toga vlažan suv sneg i došao sam do zaključka da oba imaju istu litražu jedino bi taj vlažniji sneg bio nešto niži u visini merenja nego ovaj suvi.

06abc74a64d16eb841a3c0b01830245dsuperpostericom-70.jpg

ljudi kod mene je sneg toliki, da su ljudima poceli da pucaju krovovi na kucama,danas pomago komsiji da skine sneg sa kuce.
2hnc3o9.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh