Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@crni gruja

E bas si me uveselio. Hajde napisi nesto lepo pa makar i da nije istina.

zelja ti je ispunjena :haha:

Вруће је. Толико вруће да је сваки покрет па и онај да се тело окваси тежак. Претежак. Врућина је обавила и стегла све живо . У ваздуху тек по који инсект зазуји у потрази за хладом. Река је топла и мами прегрејана тела, uz hladno pivo ..

zelja ti je ispunjena :haha:

Вруће је. Толико вруће да је сваки покрет па и онај да се тело окваси тежак. Претежак. Врућина је обавила и стегла све живо . У ваздуху тек по који инсект зазуји у потрази за хладом. Река је топла и мами прегрејана тела, uz hladno pivo ..
[FONT='PrimaSans BT,Verdana,sans-serif']
+18C Na Havajima uzimaju drugi pokrivač.
+10C U zgradama u Helsinkiju isključuju grejanje.
+2C Italijanski automobili ne mogu da upale.
0C Destilovana voda se smrzava.
-1C Dah se vidi. Rusi jedu sladoled i piju pivo.
... -4C Pas vam se uvaljuje u krevet.
-10C Francuski automobili ne mogu da upale.
-12C Političari počinju da pričaju o beskućnicima.
... -15C Američki automobili ne mogu da upale.
-20C Dah se čuje.
-24C Japanski automobili ne mogu da upale.
-28C Pas vam se uvaljuje u pidžamu.
-29C Nemački automobili ne mogu da upale.
-30C Ni jedan normalan automobil ne moze da upali.
-36C Ruski automobil ne može da upali.
-39C Rusi zakopčavaju svu dugmad na kosuljama.
-50C Automobil ti se uvaljuje u krevet.
-60C Žitelji Helsinkija se smrzavaju. U Moskvi zakopčavaju kapute.
-70C Smrzavaju se i u paklu. Univerzitet u Kuznjecku organizuje kros-kontri.
-72C Advokati zavlače ruke u sopstvene džepove.
-120C Alkohol se smrzava. Rusi zato potpuno u ku.cu.
-273,15C Apsolutna nula. Prekida se kretanje elementarnih čestica. Rus liže smrznutu vodku! :)
[/FONT]

Bio da čistim sneg ispred zdravstvene ustanove do koje se zimska služba nije udostojila doći,zaglavljivao se 5,6 puta,ova tema ima pogrešan naslov.Sad je najbolje ko pije uz vruću rakijicu i da gleda kroz prozor.

Kod mene debljina 31cm mereno oko 12h i uzet uzorak sa 1/4m2 da vidimo koliko ima vode po m2.Eno ga topi se u kanti u kadi jedino imam problem što žena hoće da me protera.:osmeh:

396660364045903605518100.jpg
[/IMG] lako je njima,nemaju snega :haha:

Jutros u 4 sata probuđen da idem da čupam jednog prijatelja iz jarka a posle u povratku u selu još četvoro kola u ulici ostali zavejani.Inače kod nas snega ima između 40-50cm. i još pada.

Kod nas u Kikindi isprva nije bilo snega, ožučismo se od muke, preko noći skoro -20 stepeni, videćemo kako će žito to sve podneti.
Srećom sad pada kao lood :)

Ponestaje mesta pri ciscenju snega, a i entuzijazam ljubitelja snega vidim da je prilicno splasnuo :haha:

drobi čitavu noć,jutros malo utanjio al sad opet pada ko lud,a za krov se ne sikiram lagan je i vjetar ga skida,temperatura -9 danas najavljuju jake padavine sutra i preksutra slabije ali utorak opet tarapana.Skroz zovu za razgrtanje snijega al ih malo držim na kvačilu dok ne skupe za naftu jer prošli zima su me izlevatili
mene su vec izlevatili...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh