Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ozbiljno najavljuju kisu za cetvrtak u celoj zemlji.Koliko ce biti i gde-videcemo

Za Kikindu ovako nešto:

c9eca458f6.gif

Isto kao i prošle nedelje sreda noć - četvrtak samo što su prošle nedelje rekli pa porekli, a sad vidićemo.

- - - - - - - - - -

po mom kisomeru jutrios je palo 3,14 mililitra,sada ne pada

3,14 mililitara? Čekaj malo, koji to kišomer meri tako jako precizno? :sta:
Da nije možda 3,14 milimetara po kvadratnom metru, a to mu dođe u stvari 3,14 litara po kvadratu. To mi već realno zvuči.

U četvrtak prava ledara,temperature oko 10°C uz umeren do jak severozapadni vetar.

Kiše od 5-15mm,videćemo kako gde.

Već sutra će biti pljuskova po planinama juga i jugozapada Srbije,a u sredu se crta konkretnija predfrontalna nestabilnost,pa bi i tada ponegde trebalo očekivati lepe količine padavina.

Kao i svake nedelje kiša u četvrtak pa kad ne padne onda se pomera za petak, pa u subotu a onda možda za nedelju i onda ponovo četvrtak. Kiše nema, treba da se selimo u Englesku tamo stalno pada.

Ovo je korito reke Mlake u Srbobranu, nije velika ali bude oko 60-70 cm vode.Otkako ja znam nikada nije bilo suvo, a sada napasam ovce u njemu

Svaki ciklon,front ima svoju pricu,tako da nije KAO DO SAD...nije kao do sad.I nemojte da i ovo sto nam se daje potcenjujete i da se tako obracate tome.

To je dar od Boga,kakav takav.Ne smemo se tako ophoditi.

Toliko puta je najavljivana i od toga nista, pa ti veruj prognozi. Niko nije sumnjao u Boga i njega pominjao, tako da se moja neverica odnosi na prognozu, da pojasnim moje misljenje u vezi takvih najava, a Bog ako je posalje ona ce pasti i bez njihove netacne prognoze.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh