Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
po mom kisomeru jutrios je palo 3,14 mililitra,sada ne pada

a kod mene danas treci dan zaredom kiša (zapravo četvrti jer je počela u srijedu na većer) , s time da je prekjučer padala cijeli dan i noć do jućer do 10 sati. A danas od nekih 4 sata u noći pa do 11 sati, doduše ne puno (sveukupno 3,8 l) ali dovoljno da me zezalo u berbi vinograda. popodne se razvedrilo i maks. temperatura je bila 19 *C.

a kod mene danas treci dan zaredom kiša (zapravo četvrti jer je počela u srijedu na većer) , s time da je prekjučer padala cijeli dan i noć do jućer do 10 sati. A danas od nekih 4 sata u noći pa do 11 sati, doduše ne puno (sveukupno 3,8 l) ali dovoljno da me zezalo u berbi vinograda. popodne se razvedrilo i maks. temperatura je bila 19 *C.

blago vama ovde ko u pustinji nije pala kisa mesec ipo dana . Ako ovako nastavi nista od setve jesenas ili da se baca u suvu zemlju. A zemlja ko barut

u ovih par dana već je skočio index oborina u "kišno"

c94bd438.gif

kako najavljuju još nešto oborina za srijedu i četvrtak vrlo lako bi se moglo dogoditi da ode i u "vrlo kišno"

Komšo daj im ostav do pola oktobra i tako više ne pomaže,sad treba da se obere ovo malo što ima i onda ih pusti da bude kiše za setvu.

Komšo daj im ostav do pola oktobra i tako više ne pomaže,sad treba da se obere ovo malo što ima i onda ih pusti da bude kiše za setvu.

Pa da, ko jebe moju detelinu. ::suncanje::Nek nikne u novembru, pa nek se smrzne.
Ma, nek padne :kisa: bolje će berač ljuštiti kad je mokra ljuštika, nećeš valjda da plaćaš nadničare da ga ljušte? Ili nek ga ljušti kome treba :svinja: I onako drugi posao nemaju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh