Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Od sinoć napadalo čitavih dve litre ,još pada valjda će nakapati još koju litru a da padne ko u Rijeci za sat vremena bi ovaj pesak sve popio

povremeno pada slaba kisica, od kako je pocela juce do sad je palo svega 5lit, ali tamam da se kukuruz dobro bere i nema prasine na putevima.

kod mene pada sitna lagana vec drugi dan ima vlage jedno 10-15.cm ako ovako nastavi moce se orat za jesenju sjetvu

Kod nas palo celih 9 litara. Verovali ili ne ali taman dovoljno da nema one odvratne prasine u ataru. Sumljam da je prkislo nesto ispod te prasine koja je bila debela i po 15 cm.

@Krlemrle - Komšo, probaj obavezno, da znaš da upali ponekad. Ali ozbiljno.

U Kikindi, dakle ništa. Nemam kišomer niti zvaničan podatak, ali ne bih rekao da je juče i danas sve ukupno palo više od 2 l/kvm. Za danas je bilo najvljeno jedno veliko ništa, ali zato već za sutra, za 45.49 20.29(kasarna) kažu ovo:

Izgleda da su Indijanci pomogli, pa sad po savetu našeg suseljanina Zoran0230 komandujem: "Indijanci, na rezervni položaj NAPRED!", a sutra ako se to stvarno izruči dobiće: "Do daljnjeg VOLJNO!"

Komšo,pa ti si dobro prošao,kod mene bije ni 2 kapi

Ja ne znati, ja lupiti otprilike. Juče sam sakupljao kukuruz što su naftaši pogazili, pa znam da je ispadala sve vreme, ali ne dovoljno da prekinem sa radom. Danas odem na Kukučkinu česmu kod Galadske da sipam vode, kad ono opet neka kišica taman toliko da se zacrni asfalt.

kod nas je palo oko 20 l po mom improvizovanom kisomeru. Pocela oko 5 jutros i sibala preko sat vremena.
a meni soja jos na njivi, nedozrela, taman planirao danas da skidam. Kad sam video da se oblak "namestio" od cele vojvodine bas iznad mog sela, sve mi se smucilo. 3 meseca nije padala i krenula bas danas...
kisa.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh