xsale
Moderator
Moj je pod Bozijom supom i ceka pranje.
Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moj je pod Bozijom supom i ceka pranje.
eeeee ova ti je pravaNeće valda sutra kiša,taman sam opr'o auto.
Desna obala Save u visini Ade sada pljusak, vec 10 minuta. A prema ovome http://www.hidmet.gov.rs/latin/osmotreni/radarska4.php?id=24515 sada bi moralo i tu da pada.Kod nas je padala mozda 10 min. i stala.Sada se razvedrilo a do ujtru verujem da ce biti kao i da nije padala.
6 лит. кише је мало за луцерку,може само да је изпровоцира да клија а доле суво,него моли бога да падне бар још трипут толико!Sinoć oko 22 sata me je oterala grmljavina sa njive, a uz put seva i puca. Ja ništa ne čujem od buke traktora i onako zatvoren u kabini gledam kako se brisač ljulja levo-desno. Srećan sam bio kao mali majmun ne zato što sam lanj, a dobio sam izgovor da prekinem posao. Ne ni zato što sam uradio posao jer nisam nego zato što sam taman tada prolazio pored moje sveže posejane lucerke i gledao kako lije kiša kao iz kabla.
Sad daj nam, Bože još malo vrućine da to lepo nikne i da se dobro ožili pre prvih mrazeva, da posejemo pšenicu k'o ljudi i da beremo kukuruz sa otvorenim vratima i u majici na kratke rukave.