Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo sad ušao posle četvrtog čišćenja, napadao je pola metra, temperatura je -14 i pada a i snijeg sipa. Ako bude padao cijelu noć biće veselo sutra. Maloprije mi je dolazio jedan prijatelj sa Lada Niva, prodje mašina kroz 40-50cm snijega kao plug, pročistio mi je put do kuće sam tako (stavio lik lance na sva 4 točka).

Pa valjda cem im bito dovoljno visok vodostaj na Dunavu ,pa ce da krene jos vise kukuruz u izvoz:haha:

Izgleda Dusko mi sa istim godinama isto i mislimo i meni je za danas dosta 4 puta pa da padne do krova ne cistim ga.Jedino razmisljam da se prijavim za Beograd ipak je kod njih kolaps.Jadan gos. Mrka mora da se izinjava.Sneg pada ima ga lepo jos samo da ima dece u selu upregnuti traktor i sanke pa vidis sta je zivot.

Kod nas je grtac prosao jutros u pola sest i do sada ga nema. Idu busevi ulicom redovno pa su i oni malo razgurali sneg sa druma. Sreca je da svakih deset minuta prodje bus, ali kada veceras jos stegne bice svasta.

Pocele se pojilice smrzavati u svinjcima, pored ovog ciscenja snega pa jos i to.

Ne bi me zacudilo i da se zaglavila, ovako je iznad nas:

ko2012020316000000dBZ.cappi.png

Pada i kod nas (Kozarska Dubica) i to "polako al sigurno", tako da su se stavili lanci na europarda, pa valja krenuti u ciscenje veceras, jer do jutra ce i kucni prag zavijati...

---------- Poruka napisana u 17:39 ---------- Prethodna poruka je at 17:32 ----------

Evo ljudi se zale da i vodu moraju vuci za stoku a sve zamrzava...

kod nas pada brzo i sigurno,za nekih 1h ,od posle 5h je napadalo novih 50cm,ne racunajuci danas i jutros...veseloooo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh