Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U Bg je opsti kolaps u saobracaju, putovao sam autom 1.5km skoro 40 min. Sneg veje, ulice se ne ciste jos uvek, apelovali su na ucenike iz poslepodnevne smene da ni ne dolaze u skole, prava zima :osmeh:

Za one kojima je hladno da se malo zagreju i oraspolože :ppozdrav:

30ngp09.jpg

Kod mene pada umereno,oko 20 cm ali vetar ga na mestima slaže.Biće lopatanja ako hoću autom iz dvorišta pošto ga "slaže" kod kapije.

Pada kad mu je i vreme samo za odrzavanje iznenadjenje,gde je sada ona nasa kosava do 1 maja ne bi nas odgrtali.Ni jedan kamion za puteve nije prosao valjda su svi na pesteru.Ipak je ovo vojvodjanska nizija.

Samo kada znaju i umeju da uzmu naknadu za održavanje puteva prilikom registracije vozila a puteve održavajte sami.Bruka i sramota.

Malo pre stao. 3x cistio ispred kuce, 2x iza kuce u drugoj ulici, 3x do pilica i 2x behaton. Za danas od mene dosta. Moze da pada koliko hoce, ja ga danas vise ne cistim. Jebo ga onaj ko ga izmislio.::samo bes::

ja cekam da prestane , onda cu da cistim 3. put, samo ako stane ....do nedelje valjda!? :sta:

Dok se vi patite sa lopatama i daskama za sneg moj dobar drugar me zove da idemo na pecanje sa parolom: sitan sneg, krupan smuđ...

Hvala lepo po ovakvom vremenu.... mogu samo da mu poželim BISTRO...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh