Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bački Petrovac Kulpin? Jer palo nešto?
Juče oko 19h na graničnom prelazu padala kiša oko sat vremena, a u Srbiji suvo, (izvor sa carine)
Bratislava danas suvo, juče palo šac metodom oko 10 litri

kod nas danas ceo dan pada kisa trenutno +3 stepena celzijusovih......
Vi neki drugi kontinent :)

---------- Poruka napisana u 17:51 ---------- Prethodna poruka je at 17:49 ----------

U,ja se izvinjavam. Pogubio mi se racunar i mislio sam da je poslednja poruka napisana da pada kisa u Elemiru i da je + 3. Jos jednom se izvinjavam.
Nego,oce li biti kakve kise kod nas skoro?

Kod mene vec tri dana najavljuju lokalne pljuskove,a ono vrelina samo takva.Ako nas i sutra zaobidje kisa izgleda da cemo opet upasti u suvi i vreli period.

u staroj pazovi je pala kisa ali je bilo i vetra
IM

Za nedelju i ponedeljak se predvidja pakao temperatura maksimalna bice 40c za Beograd,prvi put ali se vec u utorak i sredu predvidjaju neke male padavine i spusta se temperatura na pristojih 32-33 stepena.Clan @Kimi bi mogao da se ukljuci u temu i da svoje neko misljenje,sta kazu modeli,itd...

Za nedelju i ponedeljak se predvidja pakao temperatura maksimalna bice 40c za Beograd,prvi put ali se vec u utorak i sredu predvidjaju neke male padavine i spusta se temperatura na pristojih 32-33 stepena.Clan @Kimi bi mogao da se ukljuci u temu i da svoje neko misljenje,sta kazu modeli,itd...

t2m_108.png

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh