Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cudi me kako u Valjevu nije padalo kad je prvi put predvece dosla sa te strane. Evo kod nas upravo pada po drugi put veceras i pada vec nekih 30min dobra kisa.
Nebrini zemo ide talas iz Sabca ka ovamo trebalo bi da dobijete i vi veceras kise. :ppozdrav:

kod mene proslo sa 20.tak.l bez vjetra samo nije bilo struje do malo pre okolina doboja je nastradala i bijeljina u bijeljini je bilo gadno u nekim selima je skidalo krovove sa kuca bilo je i grada ima clanova iz bijeljine pa ce dati tacnu informaciju
U Doboju je lila ali samo gdje se Usora i Spreča ulijevaju u Bosnu i taj dio dobije dobru kišu i čestu, ali to je uži dio grada,kod mene jedno 15 minuta slaba kiša je pala i 5 minuta prolom oblaka i za tih 5 minuta ja na poslu nisam vidio voza na 50m.

Gde to nije bilo ni kapi?
Milsim koji kraj, koja sela?
Kod mene u Robajama je solidno padalo ovih dana.

U Doboju je lila ali samo gdje se Usora i Spreča ulijevaju u Bosnu i taj dio dobije dobru kišu i čestu, ali to je uži dio grada,kod mene jedno 15 minuta slaba kiša je pala i 5 minuta prolom oblaka i za tih 5 minuta ja na poslu nisam vidio voza na 50m.
vidijo sam ja da odatle prema meni ide crni oblak ali ga je odvukla sava u hrvasku mi smo dobili malo kise bez nevremena na srecu

danas olujno nevreme praceno jakom kisom,cupalo je na nekim mestima i drvece...kukuruzi ponege povaljani a negde ne,uglanom onom koji se odrzao kisa ce dobro doci....oblaci su otisli u pravcu komsija preko save,Jamene,Morovica i dalje...

ako je u cetvrtak palo kod nas 35 litara kao sto i jeste ovaj put je mnogo vise , bar mi se tako cini. videcu ujutru na poslu. isao sam u futog preko ceneja i kisaca i u kisacu sam video jedno drvo izvrnuto. mislim da je palo vise od 35 litara

---------- Poruka napisana u 00:41 ---------- Prethodna poruka je at 00:15 ----------

evo malo kako je bilo

Kod nas u selu vetar skinuo limeni krov sa osnovne skole...Idem danas u obilazak atara,videcemo dali ima i koliko stete....

Gospođinci 10l u selu ... kao da je neko stavio kišobran ove godine iznad nas...pre neki dan me uhvati pljusak u Temerinu, takav da su brisači radili u trećoj brzini a u Gospođincima suvo :sta:

kod nas u selu 5 litara u 5 navrata sve u svemu osvežilo a moji drugovi apatinci kukaju nisu dobili ni pola od nas.
a oni imaju cigansko naselje pa nek se ravnaju sta cu ima ja..
i moj komšo staparac je dobio kiše jer se od stapara fest sivilo pa je morala da padne lepa kiša.
nek pada ovako svaki drugi dan po 5 l i ublažiće nam štetu od suše.
daj šta daš...

Kod mene opet ćorak, kao i kod komšije Miladinović iz Valjeva. U utorak jedva 5l , sinoć ni toliko. Dunuo vetar oko 19h, jak ali ne nešto preterano, jedina šteta nestalo struje, kasnije došla. Padala do 21h, sa manjim prekidima, ko preko k.... . U samom gradu bila provala oblaka, dobro zalila kontejnere.
Ima li kakve najave za danas po podne ...

+20 uglavnom vedro. Juce pala dobra kisa, ali bilo je na kratko i jakoga vetra sa grmljavinom. Ostali bez struje 2-3 sata.

Komso @ljubek u Staparu je 12l palo. Juzniji delovi atara su jos bolje prosli. Sivac, Backi Brestovac a narocito Doroslovo treba da su dobili jako lepe kise.

tamo kiša pada uvek čini mi se.
dobro je za vas i tih 12 l.
nek tako za koji dan opet i biće nešto..

Gde to nije bilo ni kapi?
Milsim koji kraj, koja sela?
Kod mene u Robajama je solidno padalo ovih dana.
Deo ka Povlenu nije dobio nista,sela Lelic,Leskovice,Susica,Bogatic,....
Nek je palo makar negde da se ima od koga kupiti hrane...deteline posejane ove god su se osusile nisu izdrzale,sljive opadaju,...uzas sve je sprzeno i suvo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh