Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
valjda mi nije porusio papriku,i ovako pada sama od sebe a jos uz vetar

ako je u cetvrtak palo kod nas 35 litara kao sto i jeste ovaj put je mnogo vise , bar mi se tako cini. videcu ujutru na poslu. isao sam u futog preko ceneja i kisaca i u kisacu sam video jedno drvo izvrnuto. mislim da je palo vise od 35 litara

E daj boze da je u cetvrtak palo 35 litara,u centru sela je palo 14-15 litara,dok recimo vec iza Gumare prema Zmajevu mnogo manje a malo dalje prema Zmajevu tek prasinu pokupila...
Sinoc nije bila losa i palo oko 33 litre:ppozdrav:

Poslednja izmena:
Kod nas se momacki istresla juce,nije mi zao sto sam pobegao ranije sa dunava i rostilja

U Šamcu opet samo par kapi .Možda pokupila prašinu .Jutros opet prašina i kukuruz se mota već oko 11 sati.Opet se odigrala kao u crtanom .Otišlo južno po brdima i istočno po Slavoniji.Zatim se nekako oko Brčkog spojilo a dalje znate kako se odigralo.Zaista ružan osećaj po ko zna koji put ove sedmice.Sad se molim za čitav čelac da strese a ne super ćelija.

Poslednja izmena:
Kod nas sinoć srednji deo atara uhvatilo nevreme u vidu oluje i pokrivio kukuruze na kovrtanje, ima i na zemlji a kiše 15l po kvadratu.

Ali zato od Gradista pa do skretanja za Nadalj provala oblaka,brisaci nisu mogli stizati bar deonica do puta...

ako je u cetvrtak palo kod nas 35 litara kao sto i jeste ovaj put je mnogo vise , bar mi se tako cini. videcu ujutru na poslu. isao sam u futog preko ceneja i kisaca i u kisacu sam video jedno drvo izvrnuto. mislim da je palo vise od 35 litara

E daj boze da je u cetvrtak palo 35 litara,u centru sela je palo 14-15 litara,dok recimo vec iza Gumare prema Zmajevu mnogo manje a malo dalje prema Zmajevu tek prasinu pokupila...
Sinoc nije bila losa i palo oko 33 litre:ppozdrav:
od sela prema farmi i na hmeljarniku i dalje prema ceneju palo je u cetvrtak 35 litara

Kod mene juce strahovita oluja koja je kidala i lomila sve pred sobom drvece kao mala cackalica je padalo iz korijenja pod jakim udarima vjetra,crijepa je polupano ogromna kolicina da su cak danas mnoge radnje koje prodaju crijep ostale bez crijepa.Sve u svemu jedna strasna i do sad ne vidjena oluja je kako tako prosla stete ima ali sva sreca pa je ona samo materijalna.

A mi opet corak. Kukuruzu danas uvili listove vec pre podne. Tako da mi polako mozemo da se oprastamo od ove sezone. Vise nema nade ni na radarima. Sledecih nedelju dana koji ce biti bez kisa, za nas znace kraj za ovu godinu.

Auuuuuuuuuuu...........u,danas su ga uboli kao prstom u ... Nigde ni oblacnosti a ne povremenih pljuskova sa ponekim "gradom" i nepogodama!Ajde oprosticemo im ovaj put,sledeci su ga naj...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh