slobapatrola
Član
valjda mi nije porusio papriku,i ovako pada sama od sebe a jos uz vetar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
podbačaj a ako se ne zavali nema ni roda..valjda mi nije porusio papriku,i ovako pada sama od sebe a jos uz vetar
ako je u cetvrtak palo kod nas 35 litara kao sto i jeste ovaj put je mnogo vise , bar mi se tako cini. videcu ujutru na poslu. isao sam u futog preko ceneja i kisaca i u kisacu sam video jedno drvo izvrnuto. mislim da je palo vise od 35 litara
E daj boze da je u cetvrtak palo 35 litara,u centru sela je palo 14-15 litara,dok recimo vec iza Gumare prema Zmajevu mnogo manje a malo dalje prema Zmajevu tek prasinu pokupila...
Sinoc nije bila losa i palo oko 33 litre
U ataru bas i nije toliko prema Popincima nije vise od 15l paloKod nas sinoć palo 26 lit.
od sela prema farmi i na hmeljarniku i dalje prema ceneju palo je u cetvrtak 35 litaraako je u cetvrtak palo kod nas 35 litara kao sto i jeste ovaj put je mnogo vise , bar mi se tako cini. videcu ujutru na poslu. isao sam u futog preko ceneja i kisaca i u kisacu sam video jedno drvo izvrnuto. mislim da je palo vise od 35 litara
E daj boze da je u cetvrtak palo 35 litara,u centru sela je palo 14-15 litara,dok recimo vec iza Gumare prema Zmajevu mnogo manje a malo dalje prema Zmajevu tek prasinu pokupila...
Sinoc nije bila losa i palo oko 33 litre
Nema nista ni kod meneA mi opet corak. Kukuruzu danas uvili listove vec pre podne. Tako da mi polako mozemo da se oprastamo od ove sezone. Vise nema nade ni na radarima. Sledecih nedelju dana koji ce biti bez kisa, za nas znace kraj za ovu godinu.