Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pada vec nikih pola sata lagana bez vetra ,danas oko pet je toliko divao vetar da je skidao njlon sa plastenika ceramode sa prasilista kidao sve redom jedno dvadesetak minuta bez kise ,da povalja jos malo kukuruza kojeg nije povaljao pre par dana

i ovdje kod nas je vjetar napravio dosta štete, i kukuruz povaljan, počupano drveće, i krovovi oštećeni, ali je nakon 46 suhih dana konačno pala prava kiša, 35l po m2, zadnji spas za soju

задивљујући пљусак не отварајте :kisa: код овог не помаже.. а сад прелази у кишицу ..

Konačno komšo,da Matić i ja nismo bili vredni kod kalafonki ne bi možda ni pala.:osmeh:
Sad bio napolju da ispalim duvan i vidim da u daljini(jugo-zapad) opasno seva a odatre i vetar duva.
Okren'o se,a pre pola sata duvao je kontra.

mene opet obisla,pala na 5 km od mene,izvori vec polako presusuju,uzas,ako ne padne u ova 2 dana bice totalni haos...

Ja cu morati neku da potrazim da opalim a sutra zorom svecu od metar da pripalim...
Sad dosao u bg kisa samo lije,a kuci ni kap,samo me jos vise nervira...

kako da nije bilo kod tebe? kod nas je oko 7 veceras takav pljusak padao je jedno pola sata i otislo prema vama.....evo i sad pocinje opet.....

palo u gradu i severno od grada skroz do bg-a,to sam presao i video a u selima juzno od grada tj u brdima ni kapi,uzas.kao da je neko prokletu liniju povukao
pokupilo prasinu samo jednom za sve ove dane...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh