Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko iole zna engleski neka u pretraživaču ukuca HAARP program, neka popije par bensedina i neka odgleda dve emisije na tu temu. Nisam prostalica teorija zavera, ali konačno evo nekog koliko-toliko logičnog odgovora na sve ove promene vremena koje su više nego nagle i više nego velike...

Ode crvena tacka. Sad sam vec na granici, a kad budem pogledao sat kasnije, bice da sam ponovo van kisne zone. Veselo.

Koliko sam naučio o meteorologiji postoji mogućnost za superćeliju južnije od Beograda.
gfshu06_SRH03_036.gif

Noviji izlaz

malo severnije

gfshu00_SRH03_018.gif

Poslednja izmena:
Nas ako još i ta superćelija pogodi, možemo komotno da se obesimo među šunke, jer i ovako nemam volje da idem u obilazak atara, posle onog olujnog vetra od četvrtka, koji je zahvatio skoro pola pazovačkog atara, kukuruzi koji su sejani na veliku gustinu (moji svi) leže na zemlji, a i ostali nisu baš sjajni.

Bem ti zivot. Pa ja batalih sve u vezi sa meteorologijom i odoh u poljoprivredu sa nadom da je to izvesnije. Kad ono, ene sad, ne mozes da sejes kuruze ako ne poznajes superceliju. Sutra ce nam verovatno trebati higsov bozon.

pritisak za poludit,omora u daljini tutnji i grmi možda nešta i dođe do sad je bilo dobro al polako manjka vlage.Zadnjih dana nisam dobio značajnijih padavina al javljaju za iduću sedmicu pa možda i bude nešta.Nada umire zadnja

Gledam radarske snimke i vidim da nam iz Hrvatske stižu oblaci, a u Bosni ima jedna superćelija i mnogo gadno izgleda.

Nadam se da će osveženje brzo stići jer je vreme teško podnošljivo, velika je vlažnost vazduha.

dukej, upravo tako, ta super ćelije gadno izgleda, podsjeća me na 13. 06. ove godine kad je gadna tuče poharala naš atar, samo je onda bila malo sjevernije bliže rijeci Savi, zasad samo oblačno ovdje

Bosnu je obislo sad je preslo u hrvasku ide prema Srbi sada ide druga tura od strane sl.broda mozda nas i malo osvjezi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh