Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo ta kiša od nas ode deset minuta lagane kiše i gotovo izgedalo je opasnije nego što jeste

ja sam blizu 60 km kod mene jos ni kapi ali tresti od grmljevine od atle dolazi sada pa cemo vidjet

oradar.gif

kod nas pocinje da grmi i po di koja kap, a kako animacija prikazuje ovo sto ide na Brcko bi trebalo do nas da dodje ako se ne razbije usput

Sad počinje ekstremno jak vetar negde će biti ili je bilo žestokog sranja.
A ono malo kukuruza što je preživelo sad će ga povaljati.

oradar.gif

kod nas pocinje da grmi i po di koja kap, a kako animacija prikazuje ovo sto ide na Brcko bi trebalo do nas da dodje ako se ne razbije usput

ja sam 10ak kilometera od Brčkog, na drugoj strani Save, zasad samo blaga grmljavina i oblačno, upravo počinje jak vjetar, vidjećemo šta će biti

Koji put već govoriš o tim super ćelijama i sličnom.I ti pogađaš kao naš Hid.Met.Zav. kao prstom u .....

@Diklofen

Iskreno se nadam da ce supercelija proci bas preko tvog sela,pa ces da vidis o cemu ti pricam !

Malo sam bio pregrub,izvinjavam se...

Koliko god se vi podsmevali mojim promasajima,meni je drago sto tih supercelija nije bilo dosad ove godine....jer malo nam je susa oduzela,samo nam fali i supercelija.

@Diklofen

Svaki oblak moze da ojaca do crne tacke na radaru,ali supercelija je poseban oblak...ne mesajte to.

Pola sata solidne kiše počela jako pa onda oslabila,na onu kišu od preključe odlično se nadovezala,bitno da je vetar stao da nebude većeg kuršlusa.

@Dukej

Izvinjavam se ponovo....vrlo ruzno sa moje strane.

Ali ne volim podsmejavanje necemu sto moze naneti stetu od desetine miliona evra...

BTW

Oblak iz Bosne i dalje u blagom jacanju,duz Vojvodine linijska nestabilnost verovatno pracena olujnim vetrom u nailasku !

@Bato87

Jesi li u mogucnosti da uslikas nesto ?Oblak je zapadno/severozapadno od Bijeljine

Kod mene u četvrtak, nije bilo ni narandžasto, a pljusak i vetar samo takav, i eto sr... za samo par minuta, koliko je trajalo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh