savato
Član
Za sutra vece,prekosutra se najavljuju neke padavine kod nas...Gledam centralni deo Srbije bi trebao da bude lepo pokvasen,uz to bi dobila i okolina Beograda e sad...videcemo!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Daj Boze da bude i kod nas,ono malo sto je palo,odavno je ispariloZa sutra vece,prekosutra se najavljuju neke padavine kod nas...Gledam centralni deo Srbije bi trebao da bude lepo pokvasen,uz to bi dobila i okolina Beograda e sad...videcemo!
Ima li sanse i kod mene da porska malo,ako ni sta drugo?Za sutra vece,prekosutra se najavljuju neke padavine kod nas...Gledam centralni deo Srbije bi trebao da bude lepo pokvasen,uz to bi dobila i okolina Beograda e sad...videcemo!
A valjda ce i nas jednom dokaciti neka prava kisa.Kad vidim koliko su neki dobili kise ovih dana uhvati me muka,kod mene palo sve zajedno u nekoliko puta12-13 lit/m2.Kod mene nista pa nista, a sad odjednom crvena tacka. Ajd da vidimo i to cudo.
Pa to je duplo vise od nasih 7 l/m2. Sad je vec kasno za soju, suncokret, kukuruz koji je propao. Imalo bi neke koristi za ove jos relativno drzece kukuruze.A valjda ce i nas jednom dokaciti neka prava kisa.Kad vidim koliko su neki dobili kise ovih dana uhvati me muka,kod mene palo sve zajedno u nekoliko puta12-13 lit/m2.