Nije pala .Tako se kod mene culo juce iz pravca Novog Beceja,oni dobili kisu (hvala Bogu) ,a mi nista,pa se ne bih preterano nadao ni sada. Ako padne-pala je,a pasce sigurno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije pala .Tako se kod mene culo juce iz pravca Novog Beceja,oni dobili kisu (hvala Bogu) ,a mi nista,pa se ne bih preterano nadao ni sada. Ako padne-pala je,a pasce sigurno.
al je čonopljance krenulo.
mijat, tako je i ovdje kod nas, svi talasi prošli i neznam dali je sa sakupilo i te 2l/m2, za kukuruz više nema pomoći ali mislim i da su ove kiše bile zadnja šansa za soju, danas već puno lošije izgleda nego prije pet dana, a šta će tek biti kad upekne 35CCitam prethodne postove i dodje mi da se ujedem za d..e, kod za sve ove dane palo nepune 2l/m2!
Veci deo kukuruza je svoje otpevao posebno domaci hibrdi jedino se jos Pioneer D12 drzi, soja je za sada ok ali ako nepadne do Ilindana ima i one da podbaci.