Nije stiglo,mozda putuje preko Mackovca.Poprskalo samo i ode za banat ali ovaj put juzni cinimi se.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije stiglo,mozda putuje preko Mackovca.Poprskalo samo i ode za banat ali ovaj put juzni cinimi se.
Kod mene ( Baštovanskoj ulici ) žešći pljusak ( jedno 10 lit ) sa jakim severo zapadnim vetrom porušilo mi ( tj ženi ) sve saksije sa prozora a za kukuruze neznam nisam bio u obilasku mada prema Inđiji mi je sve soja jel i ona na zemlji ?U S. Pazovi, osim dela prema Golubincima (i kod mene kući), pao prepodne dobar pljusak, a ovde tek sada rominja neka sitna, neznam kako su prošli dalje kukuruzi, ali prema Inđiji ima koji su dobrim delom na zemlji, među njima i moj .
Kako je prosao Dubovic?U badovincima pada vec sat vremene mirna bez vetra nacedilo je do sada jedno 3l, sinosc je u selu palo oko 30l a pored drine gde su naj bolje zemlje mozda i 100l sa jakim vetrom, ima dosta njiva gde je kukuruz savijen do zemlje i na mestima je jos voda
Mi smo se sa 4 litre popeli na punih 4.5 l. Sad više nemam ni nade za moju soju...
Dukej na kipovu je palo 30l po kvadratu a između Turije i Srbobrana ka Sirigu je lepo pokislo i naš deo atara ka Temerinu a selo i veći deo atara ništa.
Dukej na kipovu je palo 30l po kvadratu a između Turije i Srbobrana ka Sirigu je lepo pokislo i naš deo atara ka Temerinu a selo i veći deo atara ništa.
Hvala Tesla u svakom slučaju šteta zbog kuruza najbolje su se držali do sad u ataru a sad ispade da nam je suđeno da niko ove godine nema "dobar "kukuruz, šta misliš jel ova kiša kasno i za soju ili ima još neke nade ?Neznam za soju, nisam uspeo da vidim iz kola u pokretu, ali kukuruzi su žešće polegli, i vetar je bio sa severoistoka, jer su polegli u pravcu Golubinaca.