Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Komsija kod mene kisomer pokazuje 24 litra po kvadratu,to je palo nocas,kako to moguce da kod tebe 10 manje?

+20 oblacno. nocas bilo nesto kise ali sada trenutno ne pada. Kada bi padala jedno pet dana kao nocas mozda bi i bilo nesto, ovako na zalost nece mnogo pomoci. Ovi kod mene imaju uglavnom izbusene bunare po njivama i sada zalivaju tek posadjeni kupus. Naravoucenije: U 21 veku uzdaj se u svoj bunar na njivi.

U BC sinoc od 22h neprekidno se smenjuju jaki pljuskovi. Kisa je stala jutros oko 6h. Raspitacu se kod ovih koji su postavili kisomere, koliko je kise palo. Po mojoj slobodnoj proceni palo je preko 150 lit/m. Ali precizan podatak danas u toku dana.

kod mene je padala celu noć i lepo je natopila zemlju a koliko je tačno palo ne znam jer nemam onu visokotehnološku spravu :haha:

Kod mene u Padini juče i tokom noći 44 lit, šteta što nije došla mesec dana ranije, jer kod mene nije padala kiša maltene od maja meseca. Ali i ova će ipak po meni da ublaži katastrofalni rod kukuruza.

kod nas prigrevica 5 l popodne i 1 l sinoć ukupno glibavih 6 ali daj šta daš.

apatin slična situacija.

koliko vidim to bi bilo sve za ovu promenu vremena i već od petka laganih 30 sa puno sunca..

Kod nas padala celu noc solidna kisa neznam litrazu ali sigurno oko 50 litara na m2

Uz sinocne pljuskove i konstantnu kisu koja nije prestajala do pola 7 jutros + ono juce pre podne mislim da je palo blizu dosta...Necu da kazem otprilike ako cujem cifru napisacu,ali dosta,dosta...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh