Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
eh da je tad pala...sve je to dobro al da je pala pre 20 dana jos bolje bi bilo
Cuo sam i ja da najavljuju nepogode,ali posto su do sada bili dosta netacni u prognozi,nadam se da ce promasiti i u vezi sa gradomKonacno je i kod nas pocela da pada negde oko 22:30h.Za sutra najavljuju neka cuda sa gradom i ledom...
prolazio sa tamo prema pozarevcu onim makadamom video sam vam kukuruzeeh da je tad pala...
makadam u nabrdju? ako na taj put mislis onda si video jad od kukuruza... stig bolje podnosi ali ni tamo nece biti nekih prinosa... ispucala zemlja saka glat stane cela. dobra je ovo kisa koja i sad pada ali je njemu kasno....prolazio sa tamo prema pozarevcu onim makadamom video sam vam kukuruze
Poprskalo i sad mozda deci dva po kvadratu.vidis da je moguce .E toliko nas je potkacilo.@steva44
Druze pa jel moguce, kod nas u Mosorinu se bas lepo spustila, nemoguce da vas bas nista nije potkacilo?