Isto celu Noc Pljusak i jos uvek Padakod mene je padala celu noć i lepo je natopila zemlju a koliko je tačno palo ne znam jer nemam onu visokotehnološku spravu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Isto celu Noc Pljusak i jos uvek Padakod mene je padala celu noć i lepo je natopila zemlju a koliko je tačno palo ne znam jer nemam onu visokotehnološku spravu
Savo,da li sada mogu da formiram cenu za srebrenjak ?Uz sinocne pljuskove i konstantnu kisu koja nije prestajala do pola 7 jutros + ono juce pre podne mislim da je palo blizu dosta...Necu da kazem otprilike ako cujem cifru napisacu,ali dosta,dosta...
Uz sinocne pljuskove i konstantnu kisu koja nije prestajala do pola 7 jutros + ono juce pre podne mislim da je palo blizu dosta...Necu da kazem otprilike ako cujem cifru napisacu,ali dosta,dosta...
staparac i ja sam popizdio više od prognoza i obećanja i biće ovako biće onako.Mi smo zaboravili kako izgleda ozbiljna kisa. Pratim sajtove za prognozu i svakih 5-6 sati smanjuju padavine. Nisam pisao padavine, ali ja za mojih 24 godine ne pamtim losije stanje u ataru, koje ce se jos pogorsati od subote po svemu sudeci.
Lazo mislim da mozes,samo pozuri dok ima vlage da ga pobodemo )...@Ljubek nisam kukao to se zove jadikovanje,ali isplatilo se Hvala Bogu,nama je dosta i ako moze rado bih vam je poslali!!! PozdravSa meteoforuma,količine padavina koje su pale u proteklih 24 časa.
[TABLE="class: bbc_table"]
[TR]
[TD]VELIKO GRADISTE
LYVR VRSAC
AMS Vršac
BANATSKI KARLOVAC
AMS Paraćin
KOPAONIK MTN RANGE
SMEDEREVSKA PALANKA
Čestereg
CUPRIJA
KIKINDA
KRAGUJEVAC
AMS Rusko selo
Bašaid
ZRENJANIN
KRUSEVAC
SJENICA
KRALJEVO
AMS Karaburma
POZEGA UZICKA &
BEOGRAD/BELGRADE
VALJEVO
CRNI VRH MOUNTAIN
AMS Indjija
PALIC
ZLATIBOR MTN RANGE
AMS Subotica
LESKOVAC
VRANJE
NOVI SAD RIMSKI
ZAJECAR
SOMBOR
NEGOTIN &
AMS Knjaževac
LOZNICA
SREMSKA MITROVICA
KURSUMLIJA
LYNI NIS
LYBE BELGRADE/SURCIN &
DIMITROVGRAD [/TD]
[TD]146
139
110
86
55,3
43
38,5
35
34
33
31
30,9
30
30
21,6
21
21
15,2
15
13,2
12
10,4
9,1
9
9
7,2
7
7
6
5
4,8
3
2,9
2
2
1,2
0,4
0,1
0
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
---------- Poruka napisana u 08:56 ---------- Prethodna poruka je at 08:53 ----------
Savo,da li sada mogu da formiram cenu za srebrenjak ?
Lazo mislim da mozes,samo pozuri dok ima vlage da ga pobodemo )...@Ljubek nisam kukao to se zove jadikovanje,ali isplatilo se Hvala Bogu,nama je dosta i ako moze rado bih vam je poslali!!! Pozdrav
Ako treba i one "narikace" sto idu po sahranama kad nema ko da place i kuka...Dajte neki dinar i svi u glassad kad se začuje lelek i kuknjava iz zapadne bačke...