Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
kod mene preko 30l za 2h i ponovo jak pljusak.do sad nisam spavao nocima gledao sam radarske snimke i cekao kisu a sad ne spavam zivo me interesuje dokle ce da pada:ppozdrav:

Hvala Cici ,danas sam snimao kako grci rešavaju sušu,slike kad se vratim.

Znam video sam pre dve godine. Nigde kanala a tifoni svugde zalivaju. Voda i struje im je dovedena ispod zemlje. Zemlja im je sva nikakva zuta a kukuruzi bili puno puno bolji u to vreme nego kod nas. Mi smo isli te godine 1 jula i vec su uveliko kuvali i pekli kukuruz.

Čestitam! Kod mene nažalost neće biti ništa od soje. Od večerašnje kiše je zavisilo biti il' ne biti, i ... neće biti!:sjasi:

Iskreno mnogo se radujem ovoj kisi koja je pala kod nas ali istovremeno mi je i zao ljudi gde nije pala. Znam kakav je osecaj kad na drugom mestu padne a kod nas nista.

@talianu.....da drzava ima malo pameti ulozila bi u sredjivanje kanala i u pumpe koje ih pune. Verovatno bi im to bila najbolja investicija jer bi se veoma brzo vratile ulozene pare.

25l danas, i od 21ha do sad 23l...
malo vise je zakasnola, al uvek dobro dosla...

---------- Poruka napisana u 02:05 ---------- Prethodna poruka je at 01:36 ----------

Gde ima da se kupi taj kisomer? Mozda nekad padne i kod nas :osmeh: ,pa da znam koliko je palo! ( Moze i na pp,ako je :off_topic: )

dok ne nabavis kisomer moze ti posluziti obicna serpa(sa ravnim stranicama ne konusna ili nepravilnog oblika) ubodes metar u nju i koliko ti pokaze samtimetara tiliko Litara je palo po kvadratu...

dok ne nabavis kisomer moze ti posluziti obicna serpa(sa ravnim stranicama ne konusna ili nepravilnog oblika) ubodes metar u nju i koliko ti pokaze samtimetara tiliko Litara je palo po kvadratu...[/QUOTE]Ne, nego milimetara.:ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh