Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam njivu od koje nece biti nista, i pozvao sam coveka koji se razume u silazu, i on rece da od takvih kukuruza nema dobre silaze i da niko ne bi ni kupio za silazu. Tako da ima nekog rezona to zaoravati.

Jel moguće.....
2nrokzo.jpg

Iznenađenje,do pre sat vremena na ovom grafikonu je bilo skoro pa ništa ,plave boje .Otkud sad ovo.
meteogram.php

Offtopic

Gdje u okolini Bijeljine nadje Turke?

Ontopic

Prognozama sa Umbrella ne treba vjerovati, u zadnjih 10-15 dana su promašili svaku moguću kišu koju su najavili.

zombi 666 izvini ako sam se pogresno izrazio,ljudi muslimanske veroispovesti ako moram ovako,inace nasi dobri kucni prijatelji vec duze od 40 god su nam to pricali....oni mi kazu da je to turski post tako da ja pisem kako su mi rekli....inace su iz Celica kod Brckog...nadam se da ti je sad jasno...

Juce sam ja i pisao ,da su madjari najavili za subotu i za nedelju pljuskove za juzni deo njihove drzave.Valjda oblaci nece krenuti bez pasosa, pada budu zaustavljeni na grani kod horgosa:haha:

Kod mene aplikacija na telefonu pokazuje nestabilnu sledeću nedelju, počev od nedelje popodne. Dosad nije mašala. Mada mi to logično deluje, pripremaju se Olimpijske igre, sigurno neće dozvoliti da lije u Londonu! Inače kod mene u kraju još nije kasno za kukuruz, za livade i soju mislim da je ozvonilo.

Koliko ja pratim vremensku prognozu, od nedelje do subote ce biti kisno vreme, sa tim da u utorak i cetrvrtak nece padati .... i naravno oko Svetog Ilije kisa....

svi obećavaju kišu samo da ne bude umesto š slovo t.
Mom kupusu i karfiolu bi leglo ko budali šamarčina..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh