Vremenske prilike u 2012 godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad sam gledao i ja neke prognoze i ohrabruje to što svi nude šargarepu od nedelje i to 10 dana ,ako tad ne padne onda je loše i dokazaće da ništa ne mogu da pogode duže od 1. dana.http://www.accuweather.com/en/ba/bosanski-samac/35309/daily-weather-forecast/35309?day=6
Ovi su prvi najavili ove promene ali su sada smanjili količunu padavina drastično što me ne slobodi. Kada sam ja ovo napisao izračunao sam ovde čak 60mm. padavina za Bos šamac.Ovaj post je od 16 og. ujutro.

Poslednja izmena:
Ufffff, ljudi al ste se primili... ja nisam nesto bas optimista....jedino mi se svidja ona KR_ova ideja..."metereolozi, jedan dio tijela, bandera"..

Mante se bandera ljudi.Misim da niko nemože pogoditi tačnu količinu padavina po pojedinim mestima ni za1 dan a kamoli za 7 dana.Zaista svi nagoveštavaju padavine za iduću sedmicu.Ja prezadovoljan da u Nedelju i Pon.padne 10mm. pa da ne bude pretoplo pa opet što reče onaj oko Iline 10 -20 mm. Moram da se nadam , još muzika svira ,Bar će pevaljka ostati na nogama a kad i ona legne e onda je stvarno fajront.

Ja sad potpuno verujem da ce sledece nedelje biti padavina.:bravo:
E,sad,nekim usevima ce pomoci manje,nekim vise,a,nazalost nekima nikako.U svakom slucaju,znacice mnogo!

aman ljudi šta god meteorolozi predvideli kiša svakako ne zavisi od njih i nisu oni krivi što je suša pa nije kod njih ventil zatvoren pa kiša ne pada oni samo profesionalnije gledaju u nebo za razliku od nas :ppozdrav:

Ja sam zaboravio kako to izgleda kada pljusti napolju,ili lije k'o iz kabla.Ma zaboravio sam i kako je kada tiho rosi.Stoga,neka padne pod hitno,pa sta se da popraviti da,sta ne-to nam je.Nece nam prvi put biti da smo jebena strana.

aman ljudi šta god meteorolozi predvideli kiša svakako ne zavisi od njih i nisu oni krivi što je suša pa nije kod njih ventil zatvoren pa kiša ne pada oni samo profesionalnije gledaju u nebo za razliku od nas :ppozdrav:
Da li se ti ljudi time bave?
Da li ti ljudi izlaze u javnost i saopstavaju informacije?
Da li je dozvoljeno da se u javnosti laze?
.....

Ako ne umeju i nisu kadri,neka odstupe od istih.

Tačno tako.Kad već nisu kadri onda neka sede i ćute a ne da ljudima pričaju i saopštavaju neke priče za Diznilend.

Nije moguće predvideti vremenske prilike sa preciznošću na duži rok od tri dana, a preko 14 dana ni otprilike i to je kraj svake priče o tome. Koljčicki i oni smešni grafikoni za tri meseca u napred su najobičnije smejurije, a onima koji osporavaju nauku preporučujem da prate vreme dvanaest dana između dva Božića gde svaki dan predstavlja po jedan mesec u narednoj godini ili da stave 100 evra u džep i zapute se do najbliže babe vračare da im gleda u pasulj, karte ili da baca koske jer je to za sad jedina alternativa savremenoj meteorologiji.

Bilo je mnogo gladnih godina u istoriji čovečanstva, a biće ih i u budućnosti. To je gorka istina sa kojom ćemo morati da se pomirimo, da shvatimo da nije sve u našoj moći i da obuzdamo svoju pohlepu koja je jednim delom i doprinela ovakvoj situaciji.

Klimatskih promena jeste bilo i bez ljudskog faktora, ali svima bi nam bilo najpametnije da učinimo koliko god možemo da se taj ljudski faktor svede na što manju meru umesto što sažaljevamo sami sebe i srdimo se na druge(npr. meteorologe).

Poslednja izmena:
Prognoza za Tomasevac
34eymh5.gif

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh